Alte 2 unitati medicale au fost admise in programul de fertilizare in vitro şi embriotransfer

Alte 2 unitati medicale au fost admise in programul de fertilizare in vitro şi embriotransfer
Comisia Ministerului Sănătăţii a admis încă 2 unităţi medicale care au îndeplinit criteriile pentru a derula programul, gratuit, de fertilizare in vitro şi embriotransfer pe care Ministerul Sănătăţii l-a demarat în primăvara acestui an.

În urma analizei documentelor depuse la minister, în cursul zile de astăzi au primit aviz favorabil clinica SC PROMED SYSTEM SRL Bucureşti şi SC NEWLIFE –BM SRL din Iaşi.

Anul acesta Ministerul Sănătăţii a lansat, în premieră, Programul de fertilizare in vitro şi transfer embrionar.
Bugetul programului este de 4 milioane de lei. Ministerul Sănătăţii va susţine financiar o singură procedură de FIV, în două etape:
-4.920 lei după realizarea procedurii de fertilizare ( prelevarea ovocitelor prin puncţie foliculară; recoltarea spermei şi procesarea acesteia; inseminarea ovocitelor; transferul embrionar)

- 1.230 lei după confirmarea finalizării procedurii FIV/ET cu o sarcină, urmată de naştere.

În 2011, aproximativ 800 de cupluri vor putea beneficia de programul MS.

SC PROMED SYSTEM SRL- str. Stockholm, nr. 5, sect.1, Bucureşti
SC NEWLIFE –BM SRL – str. Grigore Ureche nr 2, Iaşi


"Alte 2 unitati medicale au fost admise in programul de fertilizare in vitro şi embriotransfer" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Eveniment premiera - Agora asociaţiilor de pacienti

Houston NPA va invita in acest weekend sa luati parte la Agora Asociatiilor de Pacienti, primul eveniment care prezinta publicului larg asociatiile de pacienti din Romania. citeste mai departeDezbatere publica: Aprobarea Normelor privind modul de calcul al preţurilor la medicamentele de uz(...)

Marţi, 19.07.2011 orele 15,00, la sala de consiliu a ministerului Sănătăţii va avea loc o dezbatere publică având ca temă proiectul de Ordin privind modificarea şi completarea Ordinului ministrului(...) citeste mai departeConferinta de presa, Institutul Clinic Fundeni. Finalizarea noului Compartiment de transplant copii

Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu alături de reprezentanţii Institutului Clinic Fundeni - dr. Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni, dr. Alina Tănase, director medical Institutul Clinic(...) citeste mai departeConferinta de presa despre Studiul pilot privind expunerea la agresiune a medicilor din Bucuresti

Ne face plăcere să vă invităm la conferinţa de presă organizată de Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB) împreună cu Fundația CMMB.În cadrul conferinței vor fi prezentate rezultatele citeste mai departeConferinta de presa: Inaugurarea noii Statii de Dializa Adulti si noii Statii de Dializa(...)

Institutul Clinic Fundeni inaugureaza o noua Statie de Dializa Adulti si Dializa Pediatrica. citeste mai departe