Alte 2 unitati medicale au fost admise in programul de fertilizare in vitro şi embriotransfer

Alte 2 unitati medicale au fost admise in programul de fertilizare in vitro şi embriotransfer
Comisia Ministerului Sănătăţii a admis încă 2 unităţi medicale care au îndeplinit criteriile pentru a derula programul, gratuit, de fertilizare in vitro şi embriotransfer pe care Ministerul Sănătăţii l-a demarat în primăvara acestui an.

În urma analizei documentelor depuse la minister, în cursul zile de astăzi au primit aviz favorabil clinica SC PROMED SYSTEM SRL Bucureşti şi SC NEWLIFE –BM SRL din Iaşi.

Anul acesta Ministerul Sănătăţii a lansat, în premieră, Programul de fertilizare in vitro şi transfer embrionar.
Bugetul programului este de 4 milioane de lei. Ministerul Sănătăţii va susţine financiar o singură procedură de FIV, în două etape:
-4.920 lei după realizarea procedurii de fertilizare ( prelevarea ovocitelor prin puncţie foliculară; recoltarea spermei şi procesarea acesteia; inseminarea ovocitelor; transferul embrionar)

- 1.230 lei după confirmarea finalizării procedurii FIV/ET cu o sarcină, urmată de naştere.

În 2011, aproximativ 800 de cupluri vor putea beneficia de programul MS.

SC PROMED SYSTEM SRL- str. Stockholm, nr. 5, sect.1, Bucureşti
SC NEWLIFE –BM SRL – str. Grigore Ureche nr 2, Iaşi


"Alte 2 unitati medicale au fost admise in programul de fertilizare in vitro şi embriotransfer" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ministerul Sanatatii: Un nou punct de salvare aeriana va fi infiintat la Craiova

Un nou punct de salvare aeriană va fi înființat la Craiova, în colaborare cu Inspectoratul General de Aviație din cadrul Ministerului Administrației și Internelor. Acesta va fi cel de-al cincilea(...) citeste mai departeCezar Irimia: Pacientii din Romania trebuie sa se uneasca, sa aiba o singura voce care sa comunice(...)

În perioada 1-2 noiembrie, în București, Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer și Asociația Pacienților Cronici din România, în parteneriat cu Compania farmaceutică Janssen, au organizat un(...) citeste mai departeDr. Marius Filip, schimbat din functia de medic-sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Dr. Marius Filip a fost schimbat din funcția de medic-șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. citeste mai departePozitia Aliantei Medicilor fata de ultimele evenimente ce se petrec la Spitalul Universitar de(...)

Cand o categorie profesionala care reactioneaza greu si care pana acum a protestat mai mult prin exodul tacut al miilor de medici catre o viata si o medicina mai buna, discuta de mai bine de o luna(...) citeste mai departeZILELE INSTITUTULUI CLINIC FUNDENI 2016

57 de ani de proiecte inovatoare, premiere medicale, dezvoltare științifică și implicare, DĂRUIND VIAȚĂ PACIENȚILOR! citeste mai departe