ReteauaMedicala.ro lanseaza programul Cum mi-a schimbat viata un diagnostic

ReteauaMedicala.ro lanseaza programul Cum mi-a schimbat viata un diagnostic
ReteauaMedicala.ro lanseaza programul Cum mi-a schimbat viata un diagnostic.

Intra pe Forumul Medical de pe ReteauaMedicala.ro si deschide un Subiect Nou in sectiunea Cum mi-a schimbat viata un diagnostic. Impartaseste tuturor ce ai simtit si cum ai trecut peste acel moment. Povestirea care va numara cele mai multe Raspunsuri pana la data de 25 decembrie, prima zi de Craciun, va aduce utilizatorului care a postat-o o mini-vacanta in doi de 3 zile (2 nopti) la pensiunea Poiana Marului, zona Bran-Moeciu. Mai multe detalii in pagina Vino la munte cu ReteauaMedicala.ro!

Daca te numeri printre cei cu care destinul a fost darnic si nu ai avut niciodata nici o problema de sanatate, vino sa citesti experientele de viata ale acelora mai putin norocosi dintre noi. Sustine-i prin Raspunsul tau la Subiectul initiat de ei in Forumul Medical de pe Reteauamedicala.ro, sectiunea Cum mi-a schimbat viata un diagnostic, sa isi regaseasca optimismul si sa isi recapete increderea ca viata e frumoasa. Transmite-le ganduri calde si urarile tale de bine inainte de sarbatoarea de Craciun! Daruieste-le prin Raspunsul tau sansa de a primi in sfarsit un dar frumos din partea vietii!
Citeste toate marturisile lor de viata si alege una pe care sa o sustii. Iata mai jos cateva fragmente:
„Astazi in 2011 cand o privesc pe mama mea, careia in urma depistarii acestei maladii i-a fost extirpat un san , imi dau seama ca lupta cu boala a fost ca un examen al vietii. Pentru simplu fapt ca mama mea, cu toate ca nu mai are un san , vede viata cu alti ochi si traieste, sper ca intr-o zi sa se descopere un leac ca sa nu mai fie nevoie ca o femeie sa renunte sa fie femeie”.
„A fost momentul cel mai greu din viata mea. De la 20 de ani pana in acest moment nu s-a rezolvat problema. M-am inchis in mine, nu mi-am mai dorit sa ies din casa, imi era rusine. Practic si in acest moment piciorul stang este in dificultate. Imi este greu sa ies pe strada, sa vad privirile oamenilor asupra mea. Dar am avut norocul ca Dumnezeu sa imi dea alaturi de mine un om minunat si acela este sotul meu - barbatul care ma iubeste asa cum sunt, care imi spune mereu ca sunt frumoasa si ma apreciaza. Am momente grele prin care trec, dar sper ca pana la urma voi fi si eu bine. Si ca voi reusi sa fac un bebe cu care ma voi plimba lejer prin parc si nu voi mai sta sa plang si incerc sa am incredere.”
Vino pe ReteauaMedicala.ro, pe Forumul Medical, pentru a citi si a descoperi si alte marturisiri de viata.


"ReteauaMedicala.ro lanseaza programul Cum mi-a schimbat viata un diagnostic" adaugat de ReteauaMedicala.ro 212564

Persoana de contact
Nume:Nadia Nechifor
Email:office@reteauamedicala.ro
Telefon:0742141099
Sursă:www.reteauamedicala.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Peste 100 de asociatii de pacienti au participat in zilele de 12-13 martie 2013 la Forumul National(...)

Reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi din toată ţara s-au reunit pentru două zile în Bucureşti cu ocazia evenimentului “Forumul Naţional al Asociaţiilor de Pacienţi”, organizat de către Coaliţia(...) citeste mai departeInaugurarea Muzeului „Profesor Ion Cantacuzino”

În data de 20 noiembrie 2013 a avut loc inaugurarea Muzeului „Profesor Ion Cantacuzino” care va funcţiona la sediul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie(...) citeste mai departeMesajul CNAS de Ziua Mondiala a Sindromului Down

Sindromul Down este ansamblul de semne şi simptome care se manifestă la persoanele cu un cromozom 21 în plus în structura nucleului celulelor sale. Aceste semne şi simptome includ retard mintal,(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii a preluat astazi in folosinta terenul necesar pentru constructia Spitalului(...)

Astăzi a fost semnat Protocolul de predare – preluare a suprafeței de teren necesară pentru construcția Spitalului Regional de Urgență Brăila – Galați între Consiliul Județean Brăila și Ministerul(...) citeste mai departeUnităţi sanitare din judeţul Covasna, reorganizate

La propunerea Ministerului Sănătăţii, Guvernul României a aprobat Hotărârea de Guvern privind desfiinţarea şi reorganizarea unor unităţi sanitare publice din judeţul Covasna citeste mai departe