Al VI-lea Congres International de Medicina Anti-Aging

Al VI-lea Congres International de Medicina Anti-Aging
Anti-Aging-ul ca specialitate inseamna nu numai lupta anti-imbatranire ci si imbunatatirea calitatii vietii incepand cu prima zi de viata , adolescenta pana la varsta a treia unde se simte acut nevoia de sanatate si integrare in societate.

Asociatia de Medicina Anti-Aging afiliata la Societatea Europeana de Medicina Anti-Aging si avand ca partener, Academia Americana de Medicina Anti-Aging are in vedere dezideratul mai sus amintit inca de la infiintarea sa in luna Octombrie, 2004.

Dupa Primul Congres International de Medicina Anti-Aging din 2006 s-au succedat Conferintele anuale – astfel incat iata-ne acuma in fata celui de-al VI-lea Congres International de Medicina Anti-Aging, ce se va desfăşura la Poiana Braşov, în perioada 6-8 mai 2011.

Sunt invitati medici din toate specialitatile medicale, care isi aduc aportul la mentinerea starii de sanatate din Romania.

Dintre partenerii nostri pentru acest eveniment, mentionam: Societatea Europeana de Medicina Anti-Aging, Academia Americana de Medicina Anti-Aging, Congresul Mondial de Medicina Anti-Aging, partener media profesional Viata Medicala.

Este o oportunitate de a prezenta intreaga gama de produse, medicamente si tehnici medicale unui numar cat mai mare de medici interesati in acest domeniu: Anti-Aging.

Primele detalii legate de Congres, Program, Inregistrare, Expozitie de Specialitate etc le gasiti pe site-ul www.amaa.ro

La evenimentul din mai 2011 sunt asteptate peste 350 cadre medicale de specialitate printre care contam pe un numar de 250-280 dermatologi.


"Al VI-lea Congres International de Medicina Anti-Aging" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Nicolae Lech
Email:office@novatravel.ro
Telefon:0722-308601
Sursă:www.amaa.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Premiera in tratamentul cancerului de piele in Romania

Un tânăr de 23 de ani din București care suferă de o formă rară de cancer de piele va fi operat demonstrativ în Centrul Dr. Leventer prin metoda Mohs de un grup de profesori americani, dermatologi în(...) citeste mai departe4.200 de tineri au participat in primul an la evenimentele caravanei educationale GeneratiaS

Bucuresti, 2 decembrie 2010 - Dupa primul an de la lansare, peste 4.200 de tineri au participat la intalnirile organizate in cadrul celor doua editii GeneratiaS - caravana educationala de film cu(...) citeste mai departeTOLERIANE ULTRA - ultra îngrijire pentru pielea hipersensibilă

Pielea ultra-sensibilă şi alergică are în sfârşit un produs de îngrijire adaptat: TOLERIANE U L T R A. Noul produs din gama Toleriane de la La Roche Posay vine cu o triplă inovaţie:  ULTRA(...) citeste mai departeConferinta de presa EPOS - o piele sănătoasă la locul de muncă

Vineri 11 martie 2011, ora 10.30 la Hotel Howard Johnson – sala Oregon, are loc conferinta de presa EPOS ( European Initiative for the Prevention of Occupational Skin Diseases). citeste mai departeLa Primavara Dermatologica Ieseana, editia a II-a, au participat peste 750 de profesionisti din(...)

Cea de-a doua ediție a manifestării științifice „Primăvara Dermatologică Ieșeană” s-a bucurat de un real succes, reunind 56 de lectori din țară și de peste hotare și peste 750 de participanți(...) citeste mai departe