Al VI-lea Congres International de Medicina Anti-Aging

Al VI-lea Congres International de Medicina Anti-Aging
Anti-Aging-ul ca specialitate inseamna nu numai lupta anti-imbatranire ci si imbunatatirea calitatii vietii incepand cu prima zi de viata , adolescenta pana la varsta a treia unde se simte acut nevoia de sanatate si integrare in societate.

Asociatia de Medicina Anti-Aging afiliata la Societatea Europeana de Medicina Anti-Aging si avand ca partener, Academia Americana de Medicina Anti-Aging are in vedere dezideratul mai sus amintit inca de la infiintarea sa in luna Octombrie, 2004.

Dupa Primul Congres International de Medicina Anti-Aging din 2006 s-au succedat Conferintele anuale – astfel incat iata-ne acuma in fata celui de-al VI-lea Congres International de Medicina Anti-Aging, ce se va desfăşura la Poiana Braşov, în perioada 6-8 mai 2011.

Sunt invitati medici din toate specialitatile medicale, care isi aduc aportul la mentinerea starii de sanatate din Romania.

Dintre partenerii nostri pentru acest eveniment, mentionam: Societatea Europeana de Medicina Anti-Aging, Academia Americana de Medicina Anti-Aging, Congresul Mondial de Medicina Anti-Aging, partener media profesional Viata Medicala.

Este o oportunitate de a prezenta intreaga gama de produse, medicamente si tehnici medicale unui numar cat mai mare de medici interesati in acest domeniu: Anti-Aging.

Primele detalii legate de Congres, Program, Inregistrare, Expozitie de Specialitate etc le gasiti pe site-ul www.amaa.ro

La evenimentul din mai 2011 sunt asteptate peste 350 cadre medicale de specialitate printre care contam pe un numar de 250-280 dermatologi.


"Al VI-lea Congres International de Medicina Anti-Aging" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Nicolae Lech
Email:office@novatravel.ro
Telefon:0722-308601
Sursă:www.amaa.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Al VI-lea Congres International de Medicina Anti-Aging

Anti-Aging-ul ca specialitate inseamna nu numai lupta anti-imbatranire ci si imbunatatirea calitatii vietii incepand cu prima zi de viata , adolescenta pana la varsta a treia unde se simte acut(...) citeste mai departeS-a lansat campania Nu te lasa inselat de aparente. Frumosul sta in interiorul nostru. Si NU uita(...)

O nouă campanie de informare şi educare medicală a populaţiei, intitulată generic, „Nu te lăsa înşelat de aparenţe. Frumosul stă în interiorul nostru. Şi NU uita Psoriazisul NU este(...) citeste mai departePremiera in tratamentul cancerului de piele in Romania

Un tânăr de 23 de ani din București care suferă de o formă rară de cancer de piele va fi operat demonstrativ în Centrul Dr. Leventer prin metoda Mohs de un grup de profesori americani,(...) citeste mai departePrimavara dermatologica ieseana

“Primăvara Dermatologică Ieșeană” dezbate teme de dermatologie aflate la interfața cu alte specialități, în cadrul unei succesiuni de cursuri, prelegeri și workshop - uri. Această(...) citeste mai departeConferinta despre necesitatea consultului dermatologic in caz de psoriazis, 12 iunie 2012

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA) cu sprijinul companiei LEO Pharma, va derula in perioada 12 iunie - 12 iulie 2012, o campanie de presa, parte dintr-un proiect de anvergura menit(...) citeste mai departe