AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE! AL 3-LEA CONGRES NAȚIONAL DE NEUROPATIE DIABETICĂ ȘI PICIOR DIABETIC - scrie ComunicateMedicale.ro

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE! AL 3-LEA CONGRES NAȚIONAL DE NEUROPATIE DIABETICĂ ȘI PICIOR DIABETIC

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE! AL 3-LEA CONGRES NAȚIONAL DE NEUROPATIE DIABETICĂ ȘI PICIOR DIABETIC
Societatea de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab a deschis înscrierile la cea de-a treia ediție a Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic – Conferință Națională cu participare internațională.

Evenimentul științific se va desfășura în perioada 15-17 octombrie 2015, la Hotel Ramada Plaza/Ramada Parc din București. Urmărind o abordare pluridisciplinară a problematicii neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic, congresul promovează cooperarea cu specialitățile medicale din zonele conexe, pentru o mai bună îngrijire a persoanelor cu astfel de complicații generate de diabetul zaharat.

„Ca și în anii precedenți, Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic se va dedica celor mai importante subiecte din sfera neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic, cu un accent puternic pe relația dintre sistemul nervos central și diabet, în vederea îmbunătățirii practicii medicale curente a medicilor curanți. Pe această cale, îi invităm pe medicii implicați în managementul acestor complicații ale diabetului zaharat să participe la eveniment, dorindu-ne totodată să încurajăm interacțiunea și dezbaterile specialiștilor, pe durata tuturor sesiunilor științifice, pentru că doar în felul acesta, putem dezvolta cooperarea, într-un domeniu medical atât de important. În plus, la congres prezența internațională va fi una semnificativă și anul acesta, urmând să avem alături de noi personalități importante din Statele Unite, Germania, Danemarca, Slovenia, Anglia, printre acestea numărându-se și Prof. dr. Andrew Boulton, președintele Asociației Europene pentru Studiul Diabetului (EASD)”, a declarat conf. dr. Ioan Vereșiu, președintele Societății de Neuropatie Diabetică.

Alți profesioniști de prestigiu din străinătate, care vor fi prezenți la cel de-al treilea Congres Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, sunt: prof. dr. Roy Freeman (SUA), prof. dr. Rodica Pop Busui (SUA), prof. dr. Peter Kempler (Ungaria), prof. dr. Henning Andersen (Danemarca), prof. dr. Solomon Tesfaye (Marea Briatnie), dr. Dinesh Selvarajahn (Marea Briatnie), prof. dr. Alin Știrban (Germania), prof. dr. Ralf Lobmann (Germania), dr. Helga Zeller Stefan (Germania), dr. Karin Shara (Slovenia).

Evenimentul este destinat exclusiv profesioniștilor din domeniu, medici implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet zaharat și complicații precum neuropatia diabetică și piciorul diabetic din specialitățile: diabet, neurologie, medicină internă, cardiologie, gastroenterologie, endocrinologie, urologie, nefrologie, chirurgie, ortopedie, medicină de familie.

Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic este creditat cu puncte EMC.

Pentru mai multe detalii și înregistrarea participanţilor, accesați:
https://www.neurodiab.org/ro/conferinta_2015

Organizator științific: Societatea de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab

Management eveniment: Sănătatea Press Group – expertul tău în comunicare pe domeniul medical


Download comunicat DIABET, NUTRITIE SI BOLI METABOLICE - OPTOMETRIA AZI, conferinta nationala de optometrie, workshp-uri si expozitie de optica si optometrie la Universitatea Politehnica Bucuresti Download fisier atasat comunicatului

"AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE! AL 3-LEA CONGRES NAȚIONAL DE NEUROPATIE DIABETICĂ ȘI PICIOR DIABETIC" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ana Maria Cizmaș
Telefon:0733.011.105

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Peste 30.000 de persoane cu diabet sunt inregistrate in judetul Timis

Aproximativ 5% din populația județului Timiș1 are diabet zaharat și se află în evidențele medicilor diabetologi, arată datele Casei Județene de Sănătate Timiș. Astfel, ultimele statistici,(...) citeste mai departeConf. dr. Ioan Andrei Veresiu a fost desemnat Membru de Onoare al Asociatiei Nationale de Diabet(...)

Preşedintele Societăţii de Neuropatie Diabetică - Neurodiab, conf. dr. Ioan Andrei Vereşiu, a primit una dintre cele mai importante distincţii din partea Asociației Naționale de Diabet din Ungaria.(...) citeste mai departeSimpozionul stiintific din cadrul Campaniei Nationale“Controleaza-ti Diabetul”: Preventie si(...)

În contextul situaţiei alarmante a prevalenței și incidenţei diabetului zaharat la nivel naţional, dar și internațional, în perioada 10-14 noiembrie 2012 are loc la Oradea cea de-a treia ediţie a(...) citeste mai departeZiua Mondială a Diabetului, celebrata de elevii Scolii Sanitare Postliceale “Carol Davila “

100 de elevi ai Şcolii Sanitare Postliceale „Carol Davila” vor fi voluntari în campania dedicată Zilei Mondiale de Combatere a Diabetului celebrată anual la nivel global pe 14 Noiembrie, într-un(...) citeste mai departeAproape 800 de medici au luat parte la cea de-a 40-a editie a Congresului National al Societatii(...)

Cea de-a 40-a ediţie a Congresului Naţional al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice s-a bucurat de un program ştiinţific dens, format din 24 de sesiuni ştiinţifice, din care 8(...) citeste mai departe