Conferinţa regională Pharma Forum

Conferinţa regională Pharma Forum
Pharma Business Solutions organizează sub patronajul Colegiului Farmaciştilor din România o nouă ediţie în Iaşi a conferinţei regionale Pharma Forum, care va avea loc la Hotel Unirea, sala Cuza (Piata Unirii Nr.5), în perioada 26-27 aprilie 2012, începând cu orele 09.00.

Temele aflate în dezbatere vor aborda subiecte importante din sistemul farmaceutic, precum: "Mecanisme de management în farmacia afectată de criză", "Noua lege a sănătăţii şi relaţia farmacistului cu viitoarele Case Private de Sănătate", "Farmacistul în aceeaşi echipă cu medicul şi pacientul".

Vă invităm să dezbatem pe larg aceste subiecte alături de specialişti de renume din domeniu, de autorităţi ale sistemului farmaceutic, cât şi de lectori de pe plan local.

Printre invitaţii la conferinţă se numără: farm. Gabriela Streit, Preşedinte Colegiul Farmaciştilor din Iaşi; prof. dr. farm. Monica Hăncianu, decan Facultatea de Farmacie „Gr. T. Popa” Iaşi; conf. dr. Daciana Brănişteanu - UMF „Gr. T. Popa” Iaşi; dr. farm. prim. Aurora Toma, director Primula Officinalis; farm. Gabriela Streit, preşedinte Colegiul Farmaciştilor din Iaşi, prof. dr. farm. Lenuţa Profire, Facultatea de Farmacie „Gr. T. Popa” Iaşi; şef lucrări dr. Lăcrămioara Ochiuz, Facultatea de Farmacie „Gr. T. Popa” Iaşi, conf. dr. farm. Ileana Cojocaru şi şef lucrări Carmen Gafiţanu, Facultatea de Farmacie „Gr. T. Popa” Iaşi, Mariana Bolotă, vicepreşedinte OAMGMAMR filiala Iaşi.

Moderatorul evenimentului este preşedintele Colegiului Farmaciştilor din România, prof. dr. farm. Dumitru Lupuleasa.

Pharma Forum durează 2 zile, discuţiile axându-se pe principalele teme: „Farmacia zilelor noastre”, „Mecanisme de management în farmacia afectată de criză ”, ” Optimizarea serviciilor prestate în farmaciile comunitare în contextul RBPF în farmacie”, „Actualităţi şi perspective în tratamentul diabetului zaharat”, „Cum afectează reforma în sănătate farmacia”, „Aerosolii salini – de la speleoterapie la haloterapie”, „Rolul farmacistului în complianţa la tratament”.

Manifestarea va fi creditată cu 16 credite EFC pentru farmacişti şi 9 credite EFC pentru asistenţii de farmacie, iar la lucrările ei sunt aşteptaţi peste 300 de participanţi.

Evenimentul s-a dovedit în timp o bună sursă de informare pentru lumea farmaceutică, aducând în atenţia participanţilor noutăţile de pe piaţa de profil.

Conferinţa îi are ca parteneri principali pe: Abbott, Johnson& Johnson, Antibiotice Iasi, Sandoz, AstraZeneca, Vifor Pharma, Farmexim, Torrent Pharma, iar ca parteneri media pe Mf-ziarul medicului de familie, Romedic, Paginamedicala, SanatateaTV, ComunicateMedicale.ro, Medicalmanager, DoctorBun, GhidCabinet.

Participanţii la Pharma Forum vor beneficia de expuneri ale producătorilor şi distribuitorilor de medicamente prezenţi la manifestare.

Expunerile vin în întâmpinarea nevoii de informare a farmaciştilor prin conectarea acestora la noutăţile existente pe piaţa de profil.


"Conferinţa regională Pharma Forum" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Mihaela Dumbravă
Email:mihaela.dumbrava@pbsolutions.ro
Telefon:0371.391.911

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Pharma Forum Oradea, 14-15 octombrie 2014

Pharma Business organizeaza sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania o noua editie a Pharma Forum in Oradea, unde va asteptam sa fiti alaturi de noi in perioada 14-15 octombrie 2014, la Hotel(...) citeste mai departeAPMGR a adoptat un Cod de Conduita Etica privind promovarea medicamentelor eliberate pe baza de(...)

Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR), asociaţie care reprezintă interesele principalilor investitori de resort prezenţi pe piaţa românească, a adoptat, marți, 19(...) citeste mai departeOrganizația Local American Working Group are un nou Board și un nou Președinte

Local American Working Group (LAWG), asociația care include majoritatea companiilor farmaceutice americane cu operațiuni în România, și-a ales, săptămâna trecută, noul Management Board, precum și un(...) citeste mai departeForumul Industriei Farmaceutice s-a desfasurat in data de 7 iunie 2012

Cea de-a treia ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice (FIF 2012), organizată de Pharma Business Solutions sub patronajul Ministerului Sănătăţii, a reunit la masa dialogului principalii actori din(...) citeste mai departeInternetul nu este medicul tau. 3 motive pentru care nu e bine sa ai incredere totala in internet

Un studiu despre administrarea de medicamente copiilor fără recomandarea medicului realizat de Asociaţia Română a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM) la începutul acestui an a(...) citeste mai departe