Almin Adzovic este noul Managing Director al MSD Romania

Almin Adzovic este noul Managing Director al MSD Romania
Compania Merck & Co. l-a numit pe Dl Almin Adzovic în poziția de Managing Director al companiei din România, începând de la 1 mai 2012.

Compania Merck & Co. l-a numit pe Dl Almin Adzovic în poziția de Managing Director al companiei din România, începând de la 1 mai 2012.

Dl Adzovic are peste 20 de ani de experiență internațională în industria farmaceutică, începându-și cariera la Johnson & Johnson, unde a ocupat diverse poziții în departamentele de vânzări și marketing. El s-a alăturat companiei MSD în 2001, în funcția de Country Manager pentru Bulgaria, Macedonia și Albania.

Din luna mai a acestui an, el a fost numit Managing Director al MSD România, după ce și-a petrecut ultimii șase ani în poziția de Country Manager al MSD Croația. Dată fiind experiența sa anterioară, Dl Adzovic este deja familiarizat cu piața farma și cu domeniul sănătății din România și este pregătit pentru noua sa misiune.

“Sunt foarte bucuros să mă alătur echipei tinere și energice a MSD România. Sunt compleșit de gradul de transformare pozitivă prin care a trecut această țară de la prima mea vizită aici, în 1995, și până acum. Astept cu nerăbdare să lucrez cu autoritățile din domeniul sănătății pentru a aduce tratamentele inovatoare ale MSD în România, astfel încât pacienții să se bucure de cele mai noi și cele mai bune produse ale noastre”, spune Almin Adzovic.

Dl Adzovic preia mandatul lui Steve Warner, care a condus compania MSD România timp de un an, din poziția de General Manager.


Download comunicat FARMACIE - Conferinta Medic.ro Download fisier atasat comunicatului

"Almin Adzovic este noul Managing Director al MSD Romania" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Sorina Iordan
Email:sorina_iordan@mccannpr.ro,
Telefon:0728.977.125

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

APMGR propune solutii pentru un parteneriat efectiv intre industria farmaceutica si autoritati

Soluţii pentru securitatea financiară a sistemului de sănătate. Acestea au fost principalele teme prezentate la dezbaterea organizată de Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România,(...) citeste mai departeAPMGR cere re-evaluarea listei de medicamente compensate si gratuite pe baza unor criterii(...)

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR) solicită Guvernului re-evaluarea listei extinse de medicamente compensate și gratuite pe baza criteriilor de evaluare a(...) citeste mai departeNoul Presedinte al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) este(...)

Călin Gălăşeanu, Country Manager Bristol-Myers Squibb (BMS), a fost ales Preşedinte al ARPIM în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei, desfăşurată în data de 09.01.2014. citeste mai departeIndustria farmaceutica din Romania propune Guvernului si institutiilor internationale masuri de(...)

Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM), Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR) si Asociatia Local American Working Group (LAWG) au(...) citeste mai departeSolutii pentru modernizarea farmaciei independente romanesti

În perioada 7-8 iunie 2013 a avut loc la Poiana Brașov Forumul „Viitorul farmaciei comunitare independente din România”, organizat de compania de comunicare medicală Houston NPA. Evenimentul a fost o(...) citeste mai departe