A treia ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice

A treia ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice
Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a treia ediţii a Forumului Industriei Farmaceutice.Eveniment de marcă, organizat sub patronajul Ministerului Sănătăţii, FIF 2012 va avea loc joi, 7 iunie 2012, la Hotel Ramada Parc, sala Ballroom, cu începere de la ora 09.00.

Forumul Industriei Farmaceutice se anunţă a fi reuniunea anului, o excelentă oportunitate de dialog la cel mai înalt nivel între personalităţile care determină viitorul industriei farmaceutice româneşti, care se află la răscrucea unor provocări dictate de un nou context economico-social.

Alături de reprezentatul ministerului de resort sunt aşteptaţi reprezentanţi ai CNAS, ANMDM, ai Consiliului Concurenţei, analişti ai pieţei farmaceutice româneşti, personalităţi ale lumii medicale şi peste 100 de top manageri din companiile producătoare, importatoare şi distribuitoare de medicamente.

Sub tematica „Managementul strategic şi noi modele de business în piaţa farmaceutică actuală”, participanţii vor avea ocazia să dezbată pe marginea noilor provocări generate de situaţia socio-economică şi a efectelor acesteia asupra domeniului, dinamicii pieţei şi business-ului cu medicamente din România.

Evenimentul este creat ca un mediu favorabil schimbului de informaţii şi de opinii referitoare la industria farmaceutică şi conturează imaginea clară asupra evoluţiei în 2012, propunând o analiză de ansamblu asupra pieţei şi asupra spinoasei probleme a mecanismelor de compensare şi de finanţare de către stat. Discuţiile vor urmări subiecte precum clawbak-ul românesc, îngheţarea listei de medicamente compensate şi gratuite, volatilitatea şi impredictibilitatea pieţei de profil, dar şi cadrul legislativ care reglementează domeniul sanitar în general şi piaţa de profil, în mod particular.


"A treia ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Dana Buzurin
Email:buzurin.dana@pbsolutions.ro
Sursă:www.forumpharma.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Roche desemnat, pentru al treilea an consecutiv, liderul sectorului farmaceutic, in Dow Jones(...)

Compania elvetiana Roche a fost desemnata, pentru al treilea an consecutiv, liderul sectorului farmaceutic al Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI). citeste mai departePharma Forum Timişoara, 16-17 februarie 2012

Pharma Business Solutions organizează sub patronajul Colegiului Farmaciştilor din România o nouă ediţie a conferinţei Pharma Forum care va avea loc în Timişoara, la Centrul Regional de(...) citeste mai departeAsociatia farmaceutica LAWG propune Guvernului un parteneriat pentru finantarea pe termen mediu a(...)

Industria farmaceutică este sectorul care investeste cel mai mult în cercetare și dezvoltare la nivel mondial. În contextul dezbaterii publice din ultimul timp, asociația farmaceutică Local(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii s-a intalnit cu reprezentantii Colegiului Farmacistilor din Romania

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, s-a întâlnit în data de 24 aprilie 2013, cu reprezentanţii Colegiului Farmaciştilor din România, care au prezentat puncte de vedere şi propuneri cu(...) citeste mai departeAPMGR: Decizia Curtii Constitutionale este un prim gest de corectitudine fata de producatorii de(...)

Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR), asociaţie care reprezintă interesele principalilor investitori de resort prezenţi pe piaţa românească, consideră că(...) citeste mai departe