Forumul industriei farmaceutice

Forumul industriei farmaceutice
Cea de-a treia editie a Forumului Industriei Farmaceutice, organizata de Pharma Business Solutions sub patronajul Ministerului Sanatatii, a reprezentat cadrul discutiilor intre principalii actori din industria farmaceutica.

Sub tematica “Managementul strategic si noi modele de business in piata farmaceutica actuala”, peste 150 de manageri de top din industria farmaceutica, dar si reprezentantii autoritatilor din domeniul sanatatii au avut ocazia sa dezbata pe marginea celor mai importante probleme de actualitate din domeniu, precum impactul taxei clawback, cresterea exporturilor paralele, platile intarziate in tranzactiile comerciale, dar si actualizarea listei de medicamente compensate si gratuite.

Reprezentantii Medcenter, alaturi de alti reprezentanti ai sectoarelor adiacente, au sustinut prin prezenta lor necesitatea colaborarii si coordonarii continue intre toate componentele sectorului de sanatate, atat din industria farmaceutica, cat si din cea medicala, in scopul dezvoltarii industriei pentru a deservi in cel mai bun sens interesul consumatorului final.

Prezent de asemenea la eveniment, Medicul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Dr. Marius Filip, a reliefat importanta suplimentarii surselor de finantare pentru Fondul Asigurarilor de Sanatate, punctand ca este aproape inevitabila cresterea contributiilor la acest fond pentru o evolutie pozitiva a sistemului sanitar.

Concluzia generala a evenimentului reliefeaza inca o data importanta dialogului continuu intre autoritatile de stat si reprezentantii sectorului privat.

(sursa: www.forumpharma.ro)


Download comunicat FARMACIE - Conferinta Medic.ro Download fisier atasat comunicatului

"Forumul industriei farmaceutice" adaugat de Medcenter 212564

Persoana de contact
Nume:Alina Carnuta
Email:marketing@medcenter.ro
Telefon:021 242 44 77
Sursă:www.medcenter.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

A treia ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice

Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a treia ediţii a(...) citeste mai departeTimisoara, gazda primei editii a Pharma Forum 2014

Prima ediţie din acest an a manifestării ştiinţifice dedicată farmaciştilor şi asistenţilor de farmacie din România - Pharma Forum, va avea loc la Timişoara, în perioada 26-27 februarie. citeste mai departeAutomedicatia, un comportament insusit in familie

Un studiu realizat în luna martie a anului 2012 de firma de cercetare de piaţă Unlock Market Research împreună cu Asociaţia Română a Producătorilor Internaţionali de Medicamente a arătat(...) citeste mai departePeste 5000 de terapii noi se afla in diferite stadii ale dezvoltarii la nivel mondial

Cel mai recent raport al PhRMA (Industria Americană de Cercetare şi Producţie de Medicamente) făcut public în luna ianuarie a anului 2013 arată că sunt peste 5,000 de terapii noi aflate în(...) citeste mai departeBeneficiile economice pe termen lung ale actualizarii listei de medicamente sunt de cinci ori mai(...)

Conform studiului realizat de Institutul de Prognoză Economică al Academiei Române, cu susținerea Local American Working Group (LAWG), societatea românească va câștiga pe termen lung de(...) citeste mai departe