Femibion, unul dintre complexele vitaminice prenatale de top, a intrat in portofoliul Dr Reddy’s Laboratories Romania

Femibion, unul dintre complexele vitaminice prenatale de top, a intrat in portofoliul Dr Reddy’s Laboratories Romania
Începând cu luna ianuarie 2015, Dr. Reddy’s Laboratories România și-a extins portofoliul de produse prin preluarea brandului Femibion, în urma încheierii unui parteneriat strategic cu Merck Consumer Health Care, Germania. În urma parteneriatului, compania Dr. Reddy’s Laboratories România devine responsabilă de promovarea brandului Femibion în România.

La nivel european, dar și în România, Femibion reprezintă unul dintre brandurile de top din segmentul de piață reprezentat de complexele vitaminice prenatale. În România valoarea vânzarilor acestui produs se ridică la aproximativ 630.000 Euro anual.

Lansat în 2011, brandul Femibion, cu cele două forme de prezentare Femibion Sarcină Sănătoasă 1 și Femibion Sarcină Sănătoasă 2, a reusit să atingă rapid locul 2 în cota de piață datorită beneficiilor semnificative, demonstrate, de care s-au bucurat miile de mămici care au parcurs sarcina împreună cu Femibion. Femibion este special conceput să acopere necesarul optim de micronutrienți esențiali pentru femeile care își planifică o sarcină, sunt gravide sau alăptează.

Echipa de reprezentanți medicali ai companiei Dr. Reddy’s Laboratories România se declară onorată să preia excelenta colaborare a echipei Merck Consumer Healthcare România cu profesioniștii din domeniul sănătății. Noua echipă de promovare va depune toate eforturile pentru a informa în timp real și cu acuratețe asupra beneficiilor administrării Femibion pentru mame și bebeluși și, in final, pentru o societate românească mai sănătoasă.

“Prin preluarea produsului Femibion și, în timp, a altor produse de înaltă calitate din portofoliul Merck Consumer Health, compania noastră își diversifică propria ofertă pentru pacienții din România, abordând arii terapeutice noi, completându-le pe cele în care avem deja un nume recunoscut. Sperăm că împreună cu partenerii noștri și valorizând experiența acumulată pe parcursul acestor 20 de ani de existență pe piața din România să dăm un suflu nou acestui produs, ale cărui beneficii sunt demonstrate și pe care sperăm să le descopere cât mai multe viitoare mame”, a declarat Cristina Gârlașu, Director General Dr. Reddy’s Laboratories România SRL.

Compania Dr. Reddy’s Laboratories România SRL, prezentă pe piața farmaceutică de aproape 20 de ani, este una dintre subsidiarele Dr. Reddy’s Laboratories LTD, companie farmaceutică globală înființată în 1984 în Hyderabad India, care operează astăzi la standarde internaționale în mai multe centre de productie și cercetare din India, Statele Unite, Mexic, Germania și Marea Britanie. Compania este producătoare de ingrediente active, molecule generice, biosimilari și noi entități chimice.

Compania Dr. Reddy’s Laboratories Ltd. este producătorul brandului Omez, cel mai important jucător de pe piața de antiulceroase. Omez a atins un nivel de loialitate incontestabilă, devenind liderul segmentului, prin eficiență și siguranță demonstrate pe parcursul a aproape 20 de ani. Pe lângă portofoliul dedicat gastroenterologiei, Dr. Reddy’s Laboratories România deține un portofoliu amplu de produse pentru tratamentul afecțiunilor oncologice, respiratorii și neuro-psihiatrice.


Download comunicat FARMACIE - Conferinta Medic.ro Download fisier atasat comunicatului

"Femibion, unul dintre complexele vitaminice prenatale de top, a intrat in portofoliul Dr Reddy’s Laboratories Romania" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Houston NPA
Email:simona.oprea@houston.ro
Telefon:0733 076 381

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ministerul Sanatatii a prezentat Guvernului o nota privind criza medicamentelor oncologice

Ministerul Sănătăţii a prezentat, astăzi, 25 ianuarie 2013, Guvernului României o notă privind “criza” medicamentelor oncologice. Documentul conține informații referitoare la mecanismul de finanțare(...) citeste mai departeFarma Practic, Editia XXV: Particularitatile profesiei de farmacist, farmacovigilenta si(...)

În perioada 6-8 septembrie 2013, Houston NPA a organizat la Poiana Brașov cea de-a 25-a ediție a simpozioanelor regionale Farma Practic. Această ediție a reunit farmaciști și asistenți de farmacie(...) citeste mai departeNegocierile privind taxa clawback au esuat

• Guvernul, reprezentat de Ministerul Sănătății și Ministerul Finanțelor Publice, a respins orice propunere formulată de reprezentanții companiilor membre APMGR, ignorând efectele economice și(...) citeste mai departeProtocol de cooperare intre Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii si Dragos Damian, presedinte al(...)

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, împreună cu Dragos Damian, preşedinte al Asociaţiei Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR) au semnat în data de 30 aprilie 2013, un protocol(...) citeste mai departePharma Forum, la Tg. Mures

Farmaciştii şi asistenţii de farmacie sunt aşteptaţi în perioada 1-2 aprilie la Pharma Forum Tg. Mureş, eveniment organizat de Pharma Business Services sub auspiciile Colegiului Farmaciştilor din(...) citeste mai departe