A doua ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice

A doua ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice
Pharma Business Solutions, sub patronajul Ministerului Sănătăţii, organizează cea de-a doua ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice, reuniunea anului în domeniul farmaceutic, cu tema „Politici economice și mecanisme de business în industria farmaceutică”, care va avea loc în data de 8-9 iunie la Hotel JW Marriott – Bucureşti, Sala Constanţa Ballroom.

Forumul Industriei Farmaceutice este reuniunea, la cel mai înalt nivel, a personalităților care determină viitorul industriei farmaceutice - singurul eveniment de acest gen și de acest calibru care caută răspuns la problemele critice pentru industria farmaceutică, dar şi pentru ceea ce implică dinamizarea business-ului în acest domeniu, în România.

Evenimentul este creat ca un mediu favorabil schimbului de informaţii şi de opinii referitoare la industria farmaceutică, care se află la răscrucea unor provocări dictate de un nou context economico-social. Autorităţile decidente şi reprezentanţii industriei farmaceutice au posibilitatea să discute şi să dezbată subiectele actuale
pentru a găsi soluţii de colaborare atunci când iau decizii de reglementare, pentru a crea un mediu în care cetăţenii să aibă acces la medicamente de calitate şi preţuri accesibile.

Temele aflate în dezbatere vor fi susţinute de personalităţi de marcă din industria farmaceutică, de reprezentanţi din board-ul instituţiilor profesionale din sistemul de sănătate, dar şi de către reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Subiectele abordate reprezintă problematici importante pentru întreg sistemul farmaceutic: “Piaţa farmaceutică din România”, „Politici şi strategii de creştere a pieţei farmaceutice”, „Industria farmaceutică din România, la răscruce”, Inovativ şi generic - prezenţă echilibrată pe o piaţă matură”, „Health Technology Assesment (HTA) – necesitate, nu modă!”

Participanţii la forum, top managementul companiilor farmaceutice şi autorităţile din România se vor afla timp de două zile la masa discuţiilor pentru găsirea unor soluţii de deblocare a pieţei farmaceutice.

Printre speakerii prezenţi la Forum se numără: dr. Ioana Bianchi, Consilier Preşedinte CNAS, Dr. Bogdan Chiriţoiu, Preşedinte Consiliul Concurenţei, Ec. Ioan Nani, Director General Antibiotice Iaşi, Prof. dr. Vasile Astărăstoae, Preşedinte CMR, Dan Zaharescu, Director Executiv ARPIM, Dr. Viorel Vasile, Preşedinte Asociaţia Distribuitorilor de Medicamente din România, Prof.dr. farm. Dumitru Lupuleasa, Preşedinte CFR, Dr. Adrian Pană, Consilier personal- Cabinet Secretar de Stat Ministerul Sănătăţii, Petru Crăciun, Director General Cegedim România, Dr. Simona Melnic, Membru al Camerei de Comerţ Americane în România.

Pentru informaţii privind programul, precum şi celilalţi speakeri și alte detalii, vă rugăm consultați site-ul evenimentului la adresa www.forumpharma.ro


"A doua ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Dana Buzurin
Email:buzurin.dana@pbsolutions.ro
Sursă:www.forumpharma.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

APMGR: Decizia Curtii Constitutionale este un prim gest de corectitudine fata de producatorii de(...)

Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR), asociaţie care reprezintă interesele principalilor investitori de resort prezenţi pe piaţa românească, consideră că decizia(...) citeste mai departeAsociatia farmaceutica LAWG propune Guvernului un parteneriat pentru finantarea pe termen mediu a(...)

Industria farmaceutică este sectorul care investeste cel mai mult în cercetare și dezvoltare la nivel mondial. În contextul dezbaterii publice din ultimul timp, asociația farmaceutică Local American(...) citeste mai departeAPMGR respinge noua taxă clawback întrucât Guvernul continuă să ignore propunerile producătorilor(...)

Noua taxă clawback revine la formula anterioară, inechitabilă, imprevizibilă și aspru criticată inclusiv de către FMI. Sute de medicamente cu preț accesibil, utilizate de 70% din pacienții români,(...) citeste mai departeGlenmark Pharmaceuticals Ltd, dublu premiată la SCRIP Awards 2011

Glenmark Pharmaceuticals Ltd a primit două recunoașteri internaționale pentru: ”cea mai bună companie de pe piețele în curs de dezvoltare” și ”compania cu cele mai multe molecule în curs de(...) citeste mai departeAPMGR a adoptat un Cod de Conduita Etica privind promovarea medicamentelor eliberate pe baza de(...)

Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR), asociaţie care reprezintă interesele principalilor investitori de resort prezenţi pe piaţa românească, a adoptat, marți, 19(...) citeste mai departe