Conferinţa „Hofigal” pe tema creşterii imunităţii la Şcoala „Carol Davila”

Conferinţa „Hofigal” pe tema creşterii imunităţii la Şcoala „Carol Davila”
„Creşterea imunităţii cu ajutorul produselor naturale” a constituit tema conferinţei de miecuri 16 Februarie, organizate de Şcoala Sanitară Postliceală ”Carol Davila” în colaborare cu Compania “Hofigal”.

Evenimentul desfăşurat în Sala de festivităţi a Şcolii „Carol Davila” deschide seria de 11 conferinţe ce vor fi susţinute anul acesta de specialişti din cadrul Companiei “Hofigal” în faţa elevilor celor două secţii Asistent Medical de Farmacie şi Asistent Medical Generalist.

„Parteneriatul încheiat anul trecut, pe 15 Decembrie, între instituţiile noastre prevede desfăşurarea unor întâlniri lunare sau bilunare, prin care vom încerca să aducem în atenţia cursanţilor acestei şcoli şi a cadrelor didactice informaţii referitoare la diverse problematici privind produsele homeopate, gemoderivate şi fitoterapice galenice produse de Compania “Hofigal”. În paralel, avem posibilitatea să le oferim cursanţilor de la secţia AMF posibilitatea de a vizita laboratoarele companiei noastre şi a cunoaşte fluxurile de producţie, pentr a-şi putea face o idee asupra ceea ce însemană o companie românească care are toate certificările de calitate obţinute cu ajutorul companiei germane TUV şi certificatul de agricultură ecologică pe care l-am obţinut anul trecut, în ceea ce priveşte portofoliul ceaiurilor ecologice”, ne-a declarat doamna Dr. Chim. Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing al Companiei “Hofigal” şi Vicepreşedinte al Romanian Chemists Cosmetology.

Tematica conferinţei s-a referit la o schemă fitoterapeutică cu produse care să ajute să crească imunitatea organismului, valabilă mai ales pentru persoanele sănătoase.

Cauzele slăbirii sistemului imunitar ce conduc la o protecţie scăzută în faţa diferitelor boli, sunt stresul cronic, stilul de viaţă dezordonat, sedentarismul, obiceiurile alimentare greşite, fumatul, lipsa cronică a somnului precum şi alte situaţii particulare de viaţă, precum bătrâneţea sau copilăria, sarcina la femei, infecţia cu HIV sau modificările patologice ale mucoasei colonului etc.

Între metodele naturale de creştere a imunităţii se numără consumul de alimente bogate în vitamine C, E, A, ulei de peşte, carne albă şi cât mai multe lactate integrale, precum şi alimente cu efect antiviral precum usturoiul, gingerul, ginseng, hrean, laptişor de matca etc.
Produsele prezentate de compania “HOFIGAL” sunt suplimente alimentare care completează medicaţia alopată, la recomandarea medicului apifitoterapeut, obţinându-se aşa-numita medicină integrată.

Astfel Spirulina cu extract total de cătină, Coenzima Q10, Uleiul de cătină, Echinacea, FlaviVit C, Cătinofort, Hof.Imun, Polivitamine naturale cu Ca si Mg, Muguri de coacăz negru, Mlădiţe de măceş şi Muguri de Brad alb, toate sunt suplimente nutritive pe bază de subsanţe active din plante cu proprietăţi vitaminizante, cu rol de remineralizare a organismului, de prevenire a bolilor şi a procesului de îmbătrânire.

Programul de Conferinţe Hofigal la Şcoala „Carol Davila” în 2011

1 MARTIE – Mărţişor medical
23 MARTIE – Detoxifierea organismului
7 APRILIE – Ateliere tematice
20 APRILIE – Sănătatea Tineretului
18 MAI - Organisme Modificate Genetic şi efectelel lor toxice
1 IUNIE – Produse fitoterapeutice folosite pentru afecţiunile gastrice
8 IUNIE – Îngrijirea naturală a pielii
21 SEPTEMBRIE – Virozele respiratorii şi produsele naturale
19 OCTOMBRIE – Protecţia hepatică cu ajutorul produselor naturale
16 NOIEMBRIE – Afecţiuni Cardiovasculare şi ameliorarea acestora
14 DECEMBRIE – Gemoterapia, ştiinţa secolului


Download comunicat HOMEOPATIE - Focus on pain Download fisier atasat comunicatului

"Conferinţa „Hofigal” pe tema creşterii imunităţii la Şcoala „Carol Davila”" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ramona Guţu
Email:ramona.guţu@fundatiamincu.ro
Telefon:0763.619.311

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Homeopatia - eficientă şi în patologia acută a copilului

În lume există peste 4.000 de lucrări de cercetare care demonstrează eficienţa homeopatiei. Medicamentele homeopatice stimulează sistemul de apărare al pacientului şi permit o covalescenţă(...) citeste mai departeLa aniversarea de 80 ani, Laboratoarele Boiron depasesc in Romania 10.000.000 euro

Laboratoarele Boiron aniversează 80 de ani de la înființare prin lansarea în România a uneia dintre cele mai importante cărți de homeopatie a momentului – “Homeopatie și prescripție(...) citeste mai departeBeneficiile medicamentelor homeopatice

Administrarea medicamentelor homeopatice în combinaţie cu cele alopate ar putea constitui un pas important în vindecarea rapidă şi eficientă a pacienţilor datorită efectului de(...) citeste mai departeLansare de carte: “Viitorul Homeopatiei” de Christian Boiron

Joi, 9 iunie 2011, are loc lansarea unei cărţi extrem de importante în domeniul homeopatiei. Lansarea lucrării “Viitorul Homeopatiei”, scrisă de Christian Boiron, se va desfăşura la(...) citeste mai departeCongresul National de Homeopatie, 26-28 mai 2011

Asociatia Romana de Homeopatie Clinica organizeaza sub patronajul Colegiului Medicilor din Romania si Colegiul Farmacistilor din Romania, in perioada 26-28 mai 2011, la Bucuresti, Congresul National(...) citeste mai departe