Fertilizare in vitro la Athena Hospital finalizată cu naşterea primilor tripleţi

Fertilizare in vitro la Athena Hospital finalizată cu naşterea primilor tripleţi
Athena Hospital înscrie în lista sa de reuşite medicale naşterea primilor tripleţi.

Athena Hospital înscrie astăzi în lista sa de reuşite medicale naşterea primilor tripleţi. Vineri primele scâncete ale celor trei nou-născuţi ne-au confirmat că cea mai mare mulţumire a noastră este bucuria de a vedea familii fericite cu copii sănătoşi. „Sunt foarte fericită că am adus pe lume trei bebeluşi sănătoşi în urma fertilizării in vitro realizată în cadrul Athena Hospital. Mulţumesc întregului personal”, a declarat Silvia Lăcătuşu, fericita mămică. Cu ajutorul prof. dr. Konstantinos Giatras, Silvia Lăcătuşu în vârstă de 44 ani şi-a putut îndeplini visul de a fi mamă. „Mă bucur să văd încă o familie fericită. Încă o dată Athena Hospital demonstrează profesionalismul şi implicarea în relaţia pe care o are cu pacientul”, a spus prof. dr. Konstantinos Giatras, Director General Athena Hospital.
Vineri, în jurul orei 10.30 Ianis-Andrei, Raisa-Sara-Maria şi Rebeca- Tania-Ioana s-au născut în urma cezarienei efectuate de dr. Voicu Simedrea. Atât mama, cât şi cei trei micuţi se află sub supraveghere medicală. „Cei trei prematuri s-au născut prin operaţie cezariană cu greutăţi aproximativ egale (1500 -1600 grame) la vârsta de 31 de săptămâni, cu adaptare neonatală precoce în limite fiziologice pentru vârsta lor de gestaţie”, a spus dr. Daniela Icma, medic neonatolog Athena Hospital.
Având în vedere că de multe ori prin fertilizare in vitro se pot obţine sarcini multiple, şi implicit naşteri premature, Athena Hospital s-a dovedit încă o dată pregătit şi dotat corespunzător să gestioneze și să îngrijească aceste cazuri. În cadrul spitalului există un modern departament de terapie intensivă neonatală dotată cu aparatură modernă şi personal calificat în îngrijirea nou-născuţilor cu probleme.


Download comunicat MATERNITATE - Machiaje semipermanente marca Diana Gulan Download fisier atasat comunicatului

"Fertilizare in vitro la Athena Hospital finalizată cu naşterea primilor tripleţi" adaugat de Athena Hospital 212564

Persoana de contact
Nume:Andreea Şutoi
Email:andreea.sutoi@athenahospital.ro
Telefon:0756.205.929
Sursă:www.athenahospital.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Evenimente dedicate „Saptamanii Mondiale a Alaptarii", 1-4 august 2017

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale, alaturi de Asociatia SAMAS - Sanatate pentru Mame si Sugari, organizeaza, in perioada 01- 04 august 2017, o(...) citeste mai departeConferinta de presa care marcheaza finalizarea campaniei de caritate “42 pentru o sansa”

Joi, 10 februarie la ora 17:00, in amfiteatrul Spitalului “M.S. Curie” (Bd. C-tin Brancoveanu nr. 20 Sector 4 Bucuresti) are loc prezentarea unui echipament unic in Romania: OLYMPIC COOL-CAP SYSTEM. citeste mai departeDr. Cristian Irimie: “In dispensarele din mediul rural ar trebui sa existe cate o moasa”

Încă de la începutul istoriei omenirii, femeile au ajutat alte femei în traziţia către perioada maternităţii. În ţările occidentale, de exemplu, unde naşterea este parte integrantă a vieţii de(...) citeste mai departeO noua meserie pentru Romania: Consultantul in alaptare certificat international

De Ziua Consultantului în Alăptare Certificat Internaţional, Asociaţia ProMAMA susţine necesitatea recunoaşterii meseriei de Consultant în Alăptare în România. Asociaţia ProMAMA a făcut demersurile(...) citeste mai departeLaptele de crestere este baza nutritiei sanatoase dupa varsta de 1 an

Bucuresti, 18 martie 2015: Primele 1.000 de zile, de la începutul sarcinii și până la vârsta de 2 ani, sunt definitorii pentru dezvoltarea sănătoasă a viitorului adult. Asigurarea unei nutriții de(...) citeste mai departe