Lansarea campaniei „Să preţuim sănătatea”

Lansarea campaniei „Să preţuim sănătatea”
Societatea Naţională de Medicina Familiei şi FormareMedicala.ro, singurul portal din România dedicat în exclusivitate medicilor de familie şi educaţiei medicale continue a acestora, vă aşteaptă mâine, 14 martie 2012, la evenimentul de lansare a Campaniei “Să preţuim sănătatea!”. Conferinţa va avea loc de la ora 10:00 pe Str. Ionel Perlea nr. 10, Bucureşti (zona Cişmigiu).

Campania lansată de medicii de familie prin intermediul SNMF şi al FormareMedicala.ro urmăreşte două direcţii principale – prevenţia îmbolnăvirilor şi combaterea bolilor cronice.

În cadrul aceluiaşi eveniment desfăşurat la sediul SNMF va fi prezentat bilanţul activităţii portalului FormareMedicala.ro la un an de la lansare.

9.15 – 9.50 Primirea invitaţilor

10.00 – 11.00 Lansare campanie „Să preţuim sănătatea!”
Prezentare rezultate FormareMedicala.ro la un an de la lansare

Vor lua cuvântul:

• Dr. Rodica Tănăsescu, Preşedinte al Societăţii Naţionale de Medicina Familiei
• Acad. Prof. Dr. Ioanel Sinescu - Preşedintele Asociaţiei Române de Urologie şi Rector UMF “Carol Davila”

11.00 -11.30 Pauză cafea

După ora 11.30 – Interviuri cu participanţii la conferinţă"Lansarea campaniei „Să preţuim sănătatea”" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Alina Popescu
Email:alina.popescu@formaremedicala.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Conferinta Medical Forum Cluj, 5-6 noiembrie 2012

“mf - ziarul medicului de familie” organizează sub patronajul Societăţii Naţionale de Medicina Familiei din România, o nouă ediție a Conferinţei Medical Forum, desfăşurată în Cluj, la Hotel Golden(...) citeste mai departeBien Dormir, si somnul nu se lasa asteptat!

Stiati ca mai bine de jumatate din populatia tarilor civilizate se confrunta cu probleme legate de somn? Mai mult decat atat, numarul celor care sufera de afectiuni psihice este in continua crestere.(...) citeste mai departeMedical Forum Bacau, 23-24 octombrie 2013

În perioada 23-24 octombrie, mf – Ziarul Medicului de Familie împreună cu Societatea Naţională de Medicina Familiei organizează la Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău, Calea Dr. Alexandru Safran(...) citeste mai departeSNMF: Primul Ministru Ponta este mintit grosolan!

12 martie 2015, București - Societatea Națională de Medicina Familiei este revoltată de afirmația purtătorului de cuvânt al Guvernului României, domnul Corneliu Calotă, referitoare la medicii de(...) citeste mai departeSocietatea Nationala de Medicina Familiei si Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de(...)

Bucureşti, 22 iunie 2016. Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) și Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) atrag atenția asupra unui nou abuz al CNAS! Casa(...) citeste mai departe