Medical Forum Brasov, 20-21 noiembrie 2012

Medical Forum Brasov, 20-21 noiembrie 2012
“mf - ziarul medicului de familie” organizează sub patronajul Societăţii Naţionale de Medicina Familiei din România, o nouă ediție a conferinţei Medical Forum, desfăşurată în Braşov, la Hotel Aro Palace Business, sala Europa, b-dul Eroilor nr. 27-29, în perioada 20-21 noiembrie 2012, incepand cu orele 09.00.

Printre invitatii la conferință se regăsesc specialişti de renume din domeniu, autorităţi ale sistemului medical cât şi de lectori de pe plan local: dr. Rodica Tănăsescu - Preşedinte Societatea Naţională de Medicina Familiei; dr. Simona Schnelbach, Vicepreşedinte Societatea Naţională de Medicina Familiei, dr. Sorin Popescu, Şef Grup Comunicare A.R.P.I.M., dr. Constantin Cârstea, Biroul Executiv Colegiul Medicilor din România, Dr. Ioan Scârneciu, Şef secţ¬ie Urologie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, Lăcrămioara Ţiței, Product Manager Chiesi România, dr. Mihaela Loles, Angelini Pharmaceuticals România, dr. Cristina Trușcă, Ewopharma, dr. Andrea Neculau, Asociaţia Profesională a Medicilor de Familie Braşov, Ş.L. dr. Ifteni Petru, Medic primar neuro-psihiatrie Braşov, dr. Lucia Anca Pop - AC HELCOR, dr. Adrian Gabriel Moraru, Gastroenterologie Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, prof.univ. dr. Radu Lichiardopol, Institutul de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice “Prof. dr. N. Paulescu” Bucureşti, Ş.L. dr. Camelia Scârneciu, Universitatea Transilvania Braşov, prof. univ. dr. Mariana Rădoi, Universitatea Transilvania Braşov.
Moderatorul evenimentului este preşedintele SNMF, dr. Rodica Tănăsescu.

Medical Forum durează 2 zile, iar temele aflate în dezbatere abordază subiecte importante pentru întreg sistemul de medicină primară: Contractul Cadru multianual – de la intenţie la realizare, impedimentele primului an, Medicul de familie, în relaţie cu Casele private de asigurări de sănătate, Medic de familie vs asigurări de sănătate, Finanţarea Sănătăţii. Unde suntem în Europa? Ce facem în România?, Reţeta electronică, Managementul hipertensiunii arteriale în timpul sarcinii- o abordare practică în cabinetul medicului de familie, Cardul Naţional de Asigurări Sociale de Sănătate, Soluţii terapeutice eficiente, sigure şi accesibile pentru pacienţii cu risc cardiovascular din practica clinică.

Manifestarea va fi creditată cu 9 credite EMC, iar la lucrările ei sunt aşteptaţi 200 - 300 de medici.

Participanţii la Medical Forum vor beneficia de expuneri ale producătorilor şi distribuitorilor de medicamente prezenţi la manifestare. Expunerile vin în întâmpinarea nevoii de informare a medicilor prin conectarea acestora la noutăţile existente pe piaţa de profil.

Evenimentul îi are ca parteneri pe: Abbott, Antibiotice, Teva Pharmaceuticals, Ewopharma, Terapia Ranbaxy, Berlin-Chemie, Angelini, Chiesi, AC Helcor, Setrio, Perfect Farma, iar ca parteneri media pe Mf-ziarul medicului de familie, Romedic, Paginamedicala, SanatateaTV, ComunicateMedicale.ro, Medicalmanager, DoctorBun, GhidCabinet, Farma Media.


"Medical Forum Brasov, 20-21 noiembrie 2012" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Mihaela Dumbravă
Email:mihaela.dumbrava@pbsolutions.ro
Telefon:0371.391.911

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

SNMF a inregistrat in data de 23 martie 2015 la CNAS o noua solicitare in baza Legii nr. 544/2001(...)

Bucureşti, 24 martie 2015. Societatea Naţională de Medicina Familiei a înregistrat ieri la CNAS o nouă solicitare în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţii de interes public.(...) citeste mai departePetitia Solidari pentru Sanatate a fost trimisa la OMS

Bucureşti, 23.06.2016. Societatea Naţională de Medicină Familiei (SNMF) şi Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) au sesizat Organizaţia Mondială a Sănătăţii privind situaţia(...) citeste mai departeConferinta de presa pe tema situatiei sistemului sanitar

Societatea Nationala de Medicina Familiei organizeaza sambata, 12 februarie, ora 14, la Clubul Medicilor din Incinta Spitalului de Boli Infectioase „Victor Babes” o conferinta de presa. citeste mai departeMedicii de familie propun prelungirea cu o luna a aplicarii contractului-cadru

Medicii de familie propun prelungirea cu o lună a aplicării contractului-cadru, de la 1 aprilie, la 1 mai 2011, timp în care să discute cu autorităţile toate prevederile contractului pentru ca acesta(...) citeste mai departePRACTIC MF - Simpozion regional dedicat medicilor de familie organizat la Poiana Brasov in(...)

Compania de comunicare medicală Houston NPA organizează în perioada 19-21 iunie 2015, la Poiana Brașov-Ana Hotels, ediția X a simpozionului EMC PRACTIC MF, dedicat medicilor de familie din București,(...) citeste mai departe