Medicii de familie prahoveni sunt invitati la Medical Forum

Medicii de familie prahoveni sunt invitati la Medical Forum
În perioada 25-26 noiembrie, medicii de familie din Prahova sunt aşteptaţi la Medical Forum Ploieşti. Manifestarea ştiinţifică este organizată de mf – Ziarul Medicului de Familie în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei.

Agenda Medical Forum Ploieşti cuprinde subiecte de actualitate specifice medicinei primare. Pe parcursul celor două zile, medicii de familie din Prahova vor avea ocazia să dezbată pe marginea pachetului de servicii medicale de bază, a noii liste de medicamente compensate şi gratuite, a cardului de sănătate, dar şi relaţia cu Casa de Asigurări de Sănătate.

“Medical Forum este o manifestare de suflet pentru medicii de familie. De ani buni transmitem cu rigurozitate colegilor noştri mesaje de imagine, de profesionalism şi de solidaritate în toate oraşele importante ale ţării. Ne ocupăm cu atenţie de profesie, de organizaţiile noastre, dar şi de problemele practice - legislative şi contractuale, de care ne lovim în fiecare zi în cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne oferă anual prilejul să fim împreună şi să aducem la zi problemele noastre”, declară Dr. Rodica Tănăsescu, preşedintele SNMF.

Programul ştiinţific al Medical Forum Prahova este moderat de preşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, Dr. Rodica Tănăsescu. Printre personalităţile invitate în calitate de speakeri se numără: Dr. Simona Schnelbach, Preşedinte, Asociaţia Medicilor de Familie Prahova, reprezentanţi ai Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, ai Direcţiei de Sănătate Publică, membri şi lideri de opinie din organizaţia locală a medicilor de familie.

Tematica Medical Forum 2014 va cuprinde trei noi componente ce vizează subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina familie din România. Astfel, ediţiile din acest an vor pune accentul pe subiecte care vizează ‘Prevenţia primară, secundară şi terţiară în activitatea medicului de familie’. De asemenea, specialiştii vor aduce în discuţie aspecte privind ‘Managementul bolnavului cronic în cabinetul medicului de familie’, dar şi noutăţi în ceea ce priveşte ‘Ghidurile şi protocoalele terapeutice’.

Medical Forum Ploieşti îi are ca parteneri pe Bristol-Myers Squibb, Merck Serono, Merck, Stada, Nurofen pentru copii, Torrent, Biofarm, GSK, Omega Pharma, iar ca parteneri media pe mf-Ziarul Medicului de Familie, Romedic, Paginamedicală, Medicalmanager, ComunicateMedicale.ro, SanatateaTV, GhidCabinet, FarmaMedia.

Medical Forum Ploiesti se va desfăşura la Hotel Central, sala Polivalentă, manifestarea fiind creditată de Colegiul Medicilor din România cu 9 puncte EMC. Pentru mai multe informaţii privind agenda evenimentului şi speakeri, vizitaţi site-ul www.pharma-business.ro.

Contact de presă: Mirela Boroeanu, mirela.boroeanu-stanca@pbsolutions.ro
0722.576.896


"Medicii de familie prahoveni sunt invitati la Medical Forum" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Mirela Boroeanu
Email:mirela.boroeanu-stanca@pbsolutions.ro
Telefon:0722.576.896

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Medicii de familie anunta suspendarea temporara a protestului

Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) şi Societatea Naţională de Medicină Familiei (SNMF) anunţă suspendarea temporară a protestului de nesemnare a contractelor de(...) citeste mai departeCongresul National de Medicina Familiei, 13-16 septembrie 2012, Timisoara

Medicina de Familie-esența practicii medicale moderne reprezintă tema cardinală ilustrată la cea de-a VII ediție a Congresului Național de Medicina de Familie care va avea loc în perioada(...) citeste mai departeSNMF a trimis o scrisoare deschisa catre Presedintele Romaniei, Cancelaria Primului - Ministru,(...)

Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) a trimis o scrisoare deschisă către Președintele României, Cancelaria Primului - Ministru, Ministrul Sănătății, Comisiile de Sănătate ale(...) citeste mai departeComunicat de presa - Sesiune speciala de contractare CASMB

București, 14 ianuarie 2018. Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB) și Patronatul Medicilor de Familie din București și județul Ilfov (PMFB) au luat act cu suprindere de decizia(...) citeste mai departeConferinta Nationala de Medicina Familiei, 23-26 martie 2011

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov si Societatea Nationala de Medicina Familiei organizeaza in perioada 23-26 martie 2011, in Capitala, Conferinta Nationala de Medicina Familiei.(...) citeste mai departe