S-a lansat mf - ziarul medicului de familie

S-a lansat mf - ziarul medicului de familie
Din luna octombrie piata mass media de specialitate s-a imbogatit cu inca o publicatie medicala. mf - ziarul medicului de familie este singura publicatie editata sub patronajul Societatii Nationale de Medicina de Familie/Medicina Generala, fiind un instrument complex de informare care va ajunge la TOTI medicii de familie din Romania.

Se incadreaza in categoria publicatiilor "business to business" si pe langa publicul tinta, mf - ziarul medicului de familie va fi supus atentiei si elitei medicale (cadre universitare, directori de spitale de spitale, manageri de retele farmaceutice si centre medicale), organizatiilor profesionale, organismelor guvernamentale, producatorilor, importatorilor, distribuitorilor de medicamente.
mf - ziarul medicului de familie ofera o abordare profesionista a noutatilor si evenimentelor specifice legate de subiectele actuale, de interes pentru specialistii MF (contractul cadru, modificari legislative), informatii supervizate de SNMF.
Politica editoriala vizeza largirea perspectivei asupra activitatii din sectorul medical si oganizational al SNMF prin prezentarea actiunilor si a activitatilor initiate si coordonate de aceasta.
Comitetul editorial are urmatoarea componenta:
Director editorial - Dr. Rodica Tanasescu, Presedinte SNMF
Redactor sef: Mirela Boroeanu - Stanca, mirela.boroeanu-stanca@pbsolutions.ro
Redactor sef-adjunct - Dr. Sandra Adalgiza Alexiu, Secretar SNMF, precum si numerosi alti membri reprezentativi ai SNMF, dar nume sonore din domeniul medical.
Publicatia se distribuie, in mod gratuit, incepand cu luna octombrie 2010, catre toti cei 11.600 medici din familie din Romania.
Acuratetea informatiei, tonul dinamic, stilul si designul publicatiei sunt orientate catre nevoile cititorului, punandu-i la dispozitie un modern instrument de informare.


"S-a lansat mf - ziarul medicului de familie" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Mirela Boroeanu-Stanca
Email:mirela.boroeanu-stanca@pbsolutions.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Nu inlaturati medicina de familie

Societatea Națională de Medicina Familiei solicită ferm Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Ministerului Sănătății și Guvernului României să retragă proiectul de modificare a(...) citeste mai departeMedical Forum Arad, 20-21 februarie 2013

“Mf - ziarul medicului de familie” organizează sub patronajul Societăţii Naţionale de Medicina Familiei din România, o nouă ediție a conferinţei Medical Forum, desfăşurată la Arad, la(...) citeste mai departeA II-a Conferinţă Regională a Medicilor de Familie Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest

A II-a Conferinţă Regională a Medicilor de Familie Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest va avea loc în perioada 22-24 Septembrie 2011, la Cluj-Napoca. citeste mai departeMedical Forum Bacau, 23-24 octombrie 2013

"mf - ziarul medicului de familie" organizează în parteneriat cu Societatea Națională de Medicina Familiei din România o nouă ediție a Medical Forum în Bacău, unde vă așteptăm să fiți(...) citeste mai departeSNMF a inregistrat in data de 23 martie 2015 la CNAS o noua solicitare in baza Legii nr. 544/2001(...)

Bucureşti, 24 martie 2015. Societatea Naţională de Medicina Familiei a înregistrat ieri la CNAS o nouă solicitare în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţii de interes(...) citeste mai departe