S-a lansat mf - ziarul medicului de familie

S-a lansat mf - ziarul medicului de familie
Din luna octombrie piata mass media de specialitate s-a imbogatit cu inca o publicatie medicala. mf - ziarul medicului de familie este singura publicatie editata sub patronajul Societatii Nationale de Medicina de Familie/Medicina Generala, fiind un instrument complex de informare care va ajunge la TOTI medicii de familie din Romania.

Se incadreaza in categoria publicatiilor "business to business" si pe langa publicul tinta, mf - ziarul medicului de familie va fi supus atentiei si elitei medicale (cadre universitare, directori de spitale de spitale, manageri de retele farmaceutice si centre medicale), organizatiilor profesionale, organismelor guvernamentale, producatorilor, importatorilor, distribuitorilor de medicamente.
mf - ziarul medicului de familie ofera o abordare profesionista a noutatilor si evenimentelor specifice legate de subiectele actuale, de interes pentru specialistii MF (contractul cadru, modificari legislative), informatii supervizate de SNMF.
Politica editoriala vizeza largirea perspectivei asupra activitatii din sectorul medical si oganizational al SNMF prin prezentarea actiunilor si a activitatilor initiate si coordonate de aceasta.
Comitetul editorial are urmatoarea componenta:
Director editorial - Dr. Rodica Tanasescu, Presedinte SNMF
Redactor sef: Mirela Boroeanu - Stanca, mirela.boroeanu-stanca@pbsolutions.ro
Redactor sef-adjunct - Dr. Sandra Adalgiza Alexiu, Secretar SNMF, precum si numerosi alti membri reprezentativi ai SNMF, dar nume sonore din domeniul medical.
Publicatia se distribuie, in mod gratuit, incepand cu luna octombrie 2010, catre toti cei 11.600 medici din familie din Romania.
Acuratetea informatiei, tonul dinamic, stilul si designul publicatiei sunt orientate catre nevoile cititorului, punandu-i la dispozitie un modern instrument de informare.


"S-a lansat mf - ziarul medicului de familie" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Mirela Boroeanu-Stanca
Email:mirela.boroeanu-stanca@pbsolutions.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Medicii de familie solicită remedierea urgentă a situaţiei restante pentru centrele de(...)

Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) şi Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) solicită Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de(...) citeste mai departeMedical Forum Alba Iulia se va desfasura in perioada 19-20 septembrie 2013

În perioada 19-20 septembrie, mf – Ziarul Medicului de Familie împreună cu Societatea Naţională de Medicina Familiei organizează la Hotel Cetate-Imparatul Romanilor, str. Unirii nr.5 cea de-a(...) citeste mai departeFNPMF si SNMF isi exprima ingrijorarea cu privire la situatia cabinetelor medicilor de familie si(...)

Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) şi Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) sunt îngrijorate de avalanşa agresivă şi abuzivă asupra stabilităţii(...) citeste mai departeDe ce doar medicii de familie slujesc interesul pacientilor romani?

9 martie 2015, Bucureşti - Societatea Naţională de Medicină Familiei (SNMF) solicită insistent Ministerului Sănătăţii (MS) şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) să(...) citeste mai departeConferinta Nationala de Medicina Familiei - editia a XI-a, 2015

Asociaţia Medicilor de Familie Bucureşti – Ilfov (AMFB) organizează în perioada 25 – 28 martie 2015, sub egida Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF) , a XI-a ediţie a(...) citeste mai departe