Lansarea campaniei „Impreuna invingem Scleroza multipla”, 6 februarie 2014

Lansarea campaniei „Impreuna invingem Scleroza multipla”, 6 februarie 2014
Societatea de Scleroză Multiplă, Societatea Neurologilor din România şi Colegiul Medicilor din România vă invită joi, 6 februarie 2014, orele 13.30 la sediul Colegiului Medicilor din România (Bd. Timişoara, nr. 15) la conferinţa de presă legată de lansarea campaniei naţionale de informare şi susţinere a drepturilor pacienţilor “Împreună învingem Scleroza multiplă”.

Conferinţa va fi susţinută de prof. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Ovidiu Băjenaru, preşedinte de onoare “ad vitam” al Societăţii de Neurologie din România, Laurenţiu Lazăr, preşedintele Societăţii de Scleroză Multiplă din România şi Radu Gănescu, preşedintele Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România.

Vor fi abordate subiecte legate de campania desfăşurată de SSMR, SNR, CMR şi aspecte legate de problema accesului la tratament pentru pacienţii nou diagnosticaţi cu Scleroză Multiplă.


"Lansarea campaniei „Impreuna invingem Scleroza multipla”, 6 februarie 2014" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Luminita Valcea
Email:luminita.valcea@cmr.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Prof. dr. Florian Bodog, ministrul Sanatatii, s-a intalnit cu pacientii afectati de scleroza(...)

Ministrul Sănătății a răspuns astăzi invitației primită din partea Asociației de Scleroză Multiplă din România, care a organizat o masă rotundă la care s-au abordat teme de interes(...) citeste mai departeConferinta Internationala ABA 2015 - lectori straini si acreditare internationala

A patra ediție a conferinței dedicată analizei aplicate a comportamentului (ABA) a primit certificarea Behavior Analyst Certification Board - principala instituție de acreditare a practicienilor(...) citeste mai departeCord Blood Center Medical lanseaza primul studiu clinic din Romania pentru tratarea copiilor cu(...)

Cord Blood Center lansează primul studiu clinic din România care vizează utilizarea terapeutică a sângelui cordonal la copiii cu paralizie cerebrală. Acesta își propune să confirme(...) citeste mai departeConferinţa națională cu participare internațională “Abordarea bolii Parkinson în modelul(...)

Asociaţia Antiparkinson România în calitate de organizator, dr. Cristian Falup-Pecurariu în calitate de coordonator științific și compania Houston NPA în calitate de integrator, au deosebita(...) citeste mai departeA VII-a editie a Conferintei Nationale Alzheimer, 22 - 25 februarie 2017

„Diagnostic in criza: de la disperare la decizii nepotrivite si consecinte dramatice” este titlul conferinței care va deschide programul științific al celei de-a 7 ediții a Conferinței(...) citeste mai departe