Congresul Societăţii Sud-Est Europene de Medicină Perinatală

Congresul Societăţii Sud-Est Europene de Medicină Perinatală
The South East Europe Society of Perinatal Medicine şi Asociaţia Română de Medicină Perinatală organizează la sfârşitul lunii mai Congresul Societăţii Sud-Est Europene de Medicină Perinatală.

Pe parcursul celor două zile, 21-21 mai, medicii specialişti vor discuta despre obstetrica intervenţională, neonatologie şi factorii de risc. Congresul va fi prezidat de dr. Florin Stamatian, preşedintele ARMP.


"Congresul Societăţii Sud-Est Europene de Medicină Perinatală" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:dr. Florin Stamatian
Email:iamaneh@mail.dntcj.ro
Sursă:www.rnadr.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Saptamana Europeana de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, 20 – 26 ianuarie 2014

Coalitia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, formata la initiativa Fundatiei Renasterea, marcheaza si anul acesta Saptamana Europeana de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, in perioada 20(...) citeste mai departeCoalitia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin incurajeaza parintii sa solicite vaccinarea(...)

Coaliția de Prevenire a Cancerului de Col Uterin din România, formată la inițiativa Fundației Renașterea, face un apel, în cadrul Săptămânii Europene de(...) citeste mai departeSaptamana Europeana de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, 21-27 ianuarie 2013

Anul acesta, Coaliția de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, formată la inițiativa Fundației Renașterea, marchează Săptămâna Europeană de Prevenire a Cancerului de(...) citeste mai departeCentrul European de Prevenire si Control al Bolilor cere autoritatilor europene sa isi intensifice(...)

Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) a publicat, la începutul lunii septembrie, o actualizare a recomandărilor publicate în anul 2008 cu privire la vaccinarea(...) citeste mai departeCampania Natională Zilele V – Protejeaza-ti feminitatea!

Societatea Română de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie susține începând cu luna februarie 2014, campania de informare, educație și comunicare medicală(...) citeste mai departe