WestEye Hospital, 2 ani de investitii in tehnologii de prevenire si tratare a afectiunilor ochiului

WestEye Hospital, 2 ani de investitii in tehnologii de prevenire si tratare a afectiunilor ochiului
WestEye Hospital, primul spital privat de oftalmologie din România, aniversează 2 ani de activitate pe piața medicală românească. Aniversarea este marcata de o serie de oferte speciale prin care publicul beneficiază de reduceri semnificative la servicii medicale pentru prevenirea și tratarea afectiunilor oftalmologice.

Astfel, toti cei interesați de sănătatea ochilor au acces la discount-urile de preț oferite la serviciile medicale WestEye Hospital, pe o perioada de trei luni, ofertele aniversare ale spitalului desfășurându-se până la 31 ianuarie 2013. Publicul poate obține mai multe informații despre aceste oferte de pe www.westeyehospital.ro și www.ilasikromania.ro


Tehnologii de ultimă generație în examinarea și tratarea ochiului, într-un singur loc, la WestEye Hospital.


WESTEYE HOSPITAL a fost inaugurat în 2010 devenind primul spital privat de oftalmologie din România.


Este cel de-al cincilea spital din lanțul WEST EYE HOSPITAL GROUP, reprezentat la nivel mondial de patru centre în Turcia și unul în Irak.


WEST EYE HOSPITAL GROUP (a cărui activitate în domeniul oftalmologic a început în Turcia în anul 2004) și-a propus să ofere prin intermediul spitalului din București cele mai bune servicii de oftalmologie din România, la cele mai înalte standarde de calitate și să pună la dispoziția pacienților o echipă de 11 medici de înaltă competență profesională.


Cu o investitie inițială de 3 milioane de euro, WestEye Hospital aduce, pe segmentul medical de servicii oftalmologice din România, un plus de valoare în ceea ce privește tehnologiile de investigații și tratament de ultimă oră ale diferitelor afecțiuni precum vicii de refracție (miopie, hipermetropie, astigmatism), cataractă, glaucom, keratoconus, etc. În descursul acestor ani peste 30.000 de pacienți au fost tratați și pot atesta eficacitatea tratamentelor și profesionalismul echipei medicale.


La WestEye Hospital se găseşte primul și unicul laser cu femtosecunde INTRALASE în combinație cu laserul EXCIMER STAR VISX S4 IR din România, aparat ce foloseşte ultima tehnologie în materie de intervenţii cu laser, aprobată de NASA și FDA (United States Food and Drug Administration – Administraţia pentru Alimentaţie şi Medicamente din SUA).


Tratamentul cu laser personalizat iLASIK permite eliminarea dioptriilor în mai puțin de 8 minute. Simplu, rapid și fără complicații, tratamentul a fost destinat inițial piloților NASA. Tehnica iLASIK este una din cele mai sigure și precise proceduri medicale, utilizată în lume la mai mult de zece milioane de cazuri, rezultatele fiind remarcabile, iar pacienții pot beneficia de aceasta numai la WestEye Hospital.


De asemenea, investițiile ulterioare deschiderii spitalului au continuat la WestEye Hospital în aparatura de ultimă generație precum Constellation Vision System, utilizată în efectuarea vitrectomiilor (intervenție practicată în cazul multor afecțiuni ale fundului de ochi).


Echipa WestEye este formată din 40 de persoane din care 11 medici de excepție, cu experiență profesională vastă și dorința de a ridica standardele în domeniul oftalmologiei. La WestEye Hospital se examinează ochiul atât din punct de vedere funcţional, cât şi anatomic prin intermediul unor metode de investigare de ultimă generaţie. În urma acestor investigaţii, personalul medical experimentat apreciază modalitatea de tratament care se potriveşte fiecărui pacient.


Investițiile la primul spital de oftalomologie din România nu sunt numai în tehnologie ci și în echipa medicală, astfel că, de scurt timp, aceasta beneficiază și de un medic pediatru oftalmolog ale cărui servicii acopera nevoile micilor pacienti.


WestEye Hospital este primul spital din România în care sălile de operații sunt dotate cu sistemul de circulație a aerului HEPA și care folosește tratamentul cu Laser Excimer și cel cu Laser personalizat iLASIK (unic în țara noastră).


WestEye Hospital deține doua săli de operație, o sală Laser Excimer - INTRALASE, cinci cabinete de consultație, cabinete de investigații, săli pre și post-operatorii și cinci rezerve pentru pacienți. Este un centru medical dotat cu aparatură de ultimă generație unde se pot realiza toate tipurile de investigații, tratamente și operații pentru problemele oftalmologice.

Primul spital privat de oftalmologie din România oferă următoarele servicii:
CONSULTAȚII
INVESTIGAŢII COMPLEXE:
Patologia corneei, cristalinului, retinei
Glaucom (HRT, OCT, ORA)
INTERVENȚII CHIRUGICALE:
Cataractă, Glaucom
Chirurgie plastică oculo-orbitară
Chirurgie refractivă LASER EXCIMER-ILASIK
REZERVE MODERNE PENTRU PACIENTII INTERNAȚI
MAGAZIN DE OPTICĂ MEDICALĂ


Download comunicat OFTALMOLOGIE - Download fisier atasat comunicatului

"WestEye Hospital, 2 ani de investitii in tehnologii de prevenire si tratare a afectiunilor ochiului" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Andreea CAITAS
Email:andreea.caitas@brigada-media.ro
Telefon:0752 1888 57; 0 722 383 034

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Curs medical “Anatomia macro-mezoscopica a cailor vizuale retrochiasmatice”

Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca anunta desfasurarea cursului postuniversitar “Anatomia macro-mezoscopica a cailor vizuale retrochiasmatice” in perioada 4-8(...) citeste mai departeCentrul oftalmologic Oculus şi-a lansat noua versiune a site-ului

Centrul oftalmologic Oculus, cea mai mare clinică oftalmologică privată din ţară, şi-a lansat noua versiune a site-ului, www.eye.ro. Într-o formulă grafică perfecţionată şi un conţinut dedicat(...) citeste mai departeIn Saptamana Mondiala a Glaucomului, oftalmologii din Romania discuta despre importanta depistarii(...)

Organizația Mondială a Sănătății avertiza, în anul 2011, că boala glaucomatoasă este considerată principala cauză a orbirii ce poate fi prevenită. În lume, se estimează că există 70 de milioane de(...) citeste mai departeÎn 2011, Centrul oftalmologic Oculus se extinde şi îşi diversifică activitatea chirurgicală

Centrul oftalmologic Oculus, cea mai mare clinică de chirurgie oftalmologică privată din ţară, anunţă planuri de dezvoltare în 2011 prin extinderea şi diversificarea activităţii chirugicale.(...) citeste mai departeSe inaugureaza cel mai mare spital privat de oftalmologie din Europa, Europe Eye Hospital

Premierul Emil Boc inaugureaza vineri, 13 mai 2011, cel mai mare spital privat de oftalmologie din Europa, Europe Eye Hospital, la Bucuresti, alaturi de ministrul Sanatatii Cseke Attila. citeste mai departe