OPTOMETRIA AZI, conferinta nationala de optometrie, workshp-uri si expozitie de optica si optometrie la Universitatea Politehnica Bucuresti

OPTOMETRIA AZI, conferinta nationala de optometrie, workshp-uri si expozitie de optica si optometrie la Universitatea Politehnica Bucuresti
FEDERATIA OPTICA, avand ca membrii PATRONATUL OPTICA si ASOCIATIA OPTOMETRISTILOR DIN ROMANIA, in colaborare cu Universitatea Politehnica Bucuresti - Facultatea de Inginerie Mecanica si Mecatronica, organizeaza in perioada 19 - 20 Noiembrie 2010, in Bucuresti, evenimentul "OPTOMETRIA AZI"

Programul evenimentului va cuprinde:
- Conferinta Nationala de Optometrie - editia a doua;
- Adunarea Generala a Asociatiei Optometristilor din Romania;
- Expozitie de optica si optometrie;
- Workshop-uri sustinute de specialisti din domeniul optometriei

Avem placerea sa va invitam sa participati la aceste evenimente. Expozitia va fi organizata in holul Facultatii de Inginerie Mecanica si Mecatronica - Universitatea Politehnica Bucuresti, Splaiul Independentei nr.313.
Acesta va fi cel mai important eveniment din domeniul din toamna acestui an, orientat cu precadere catre producatorii de lentile si aparatura si aportul lor la viitorul opticii in Romania.
Cadre universitare de prestigiu si personalitati din domeniul opticii si optometriei vor prezenta materiale de ultima ora.
Programul expozitiei va fi:
- Vineri 19.11.2010: 12.30 - 18.00
- Sambata 20.11.2010: 09.00 - 18.00
Lucrarile celor 9 Workshop-uri se vor tine Vineri 19.11.2010 intre orele 14:00 si 18:00, iar Sambata 20.11.2010 intre orele 10:00 si 16:00.
Sambata 20.11.2010 ora 20.00 se va organiza o seara festiva la Restaurantul SHORLEY, la care fiecare participant isi va achita consumatia.

Cu stima,
FEDERAIA OPTICA
Presedinte
Ing. Mircea Tatar-Moisescu


"OPTOMETRIA AZI, conferinta nationala de optometrie, workshp-uri si expozitie de optica si optometrie la Universitatea Politehnica Bucuresti" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:George Moisescu
Telefon:0751 380 647
Sursă:patronatul.optica@gmail.com

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Cardul de lentile Optiblu

Optiblu a lansat cardul de lentile, campanie ce presupune acordarea unui card de lentile tuturor cumparatorilor de lentile de contact. citeste mai departeDoar jumatate dintre persoanele care au glaucom sunt diagnosticate. Glaucomul netratat duce la(...)

12-18 martie este Săptămâna Mondială a Glaucomului. Medicii oftalmologi din întreaga lume atrag atenția asupra acestei boli care apare pe nevăzute și care duce la orbire dacă nu este(...) citeste mai departeKey Soft a lansat Aplicatia de Gestiune a Cabinetului Oftalmologic - KeyOftalm

Contextul economic actual duce la implicarea companiilor in proiecte ce au drept scop reducerea costurile asociate pastrarii si gestionarii informatiei, precum si maximizarea productivitatii(...) citeste mai departeCAMPANIA VIATA E MAI FRUMOASA PRIVITA IN HD s-a incheiat!

Multumim tuturor Participantilor si Felicitari Castigatorilor! In data de 6 august 2012, a avut loc tragerea la sorti pentru Campania ”Viata e mai frumoasa privita in HD” asistata de notar(...) citeste mai departeCurs medical "Actualitati in Neurooftalmologie si Oftalmologie"

Universitatea de Medicină şi Farmacie, "Gr. T. Popa", Iaşi, Colegiul Medicilor, Clinica II de Oftalmologie Iaşi, Societatea Română de Neurooftalmologie organizează în perioada 10-12 martie(...) citeste mai departe