Europe Eye Hospital - cel mai mare spital privat de oftalmologie din sud-estul Europei – se deschide la Bucureşti

Europe Eye Hospital - cel mai mare spital privat de oftalmologie din sud-estul Europei –  se deschide la Bucureşti
Primul Ministru Emil Boc alături de domnul primar al Capitalei Sorin Oprescu au inaugurat cel mai mare spital privat de oftalmologie din sud-estul Europei, Europe Eye Hospital, la Bucureşti. Europe Eye Hospital este cel mai mare centru de oftalmologie din ţară şi singurul din regiune dezvoltat cu 20 de milioane de dolari, investiţi în cele mai noi echipamente oftalmologice şi în reabilitarea clădirii fostei Case de Sănătate din Calea Şerban Vodă.

„Inaugurarea acestui spital este un mare pas înainte. În România era nevoie de un mai bun acces la servicii medicale în general, şi, în special, la tratamente chirurgicale dedicate sănătăţii ochilor, de aceea suntem încântaţi să deschidem acest centru specializat. Românii vor beneficia de operaţii complexe oftalmologice la preţuri rezonabile în ţara lor. Sper că acest spital dedicat tratării problemelor oculare să contribuie la îmbunătăţirea serviciilor medicale din România şi să aducă alinare multor pacienţi”, a spus domnul Murat Akan, CEO al Europe Eye Hospital.

Deschiderea Europe Eye Hospital în România reprezintă un avantaj pentru pacienţii români care nu vor mai trebui să aştepte perioade lungi sau să călătorească în străinătate pentru tratamentul cataractei şi pentru operaţii de chirurgie oculoplastică. Noul spital va asigura servicii complete de diagnosticare, chirurgie şi tratament oftalmologic la standarde europene şi va trata boli oculare precum glaucomul, traumatismele oculare, afecţiunile vitreo-retiniene şi inflamaţiile oculare.

Cu o suprafaţă totală de 10.000 de mp, Europe Eye Hospital va atrage şi pacienţi din ţările învecinate şi din Uniunea Europeană care vor veni la Bucureşti să beneficieze de cunoştinţele celor mai renumiţi oftalmologi români şi de echipamentele ultraperformante, ca de exemplu, platforma Carl Zeiss Visumax, cea mai avansată tehnologie din lume de corecţie cu laser, pe care spitalul Europe Eye o are în dotare. În Europa doar alte două clinici dispun de un astfel de aparat sofisticat de o înaltă precizie şi cu un nivel de siguranţă deosebită.

„Sperăm să vindecăm o mulţime de probleme oculare complexe la spitalul Europe Eye cu ajutorul celor mai noi tehnologii şii cu fantastica echipă de specialişti pe care o avem. De asemenea, în cadrul unităţii pediatrice dedicate vom asigura diagnosticare precoce şi tratamente pediatrice specializate”, a declarat directorul medical al Europe Eye Hospital, prof. dr. Benone Carstocea, preşedintele Societăţii Române de Oftalmologie.

O gamă largă de aparatură, ce include 2 lasere excimer Schwind Amaris şi Mel 80 Zeiss, tomograful în coerenţă optică Cirrus HD Zeiss pentru biopsia in vivo a retinei şi camera Visucam 500 pentru examinarea fundului de ochi, precum şi cele 8 săli de operaţii şi 12 cabinete de consultaţii din dotare vor permite doctorilor de la Europe Eye să diagnosticheze şi să trateze cu o mare precizie, în mod eficient, zeci de mii de pacienţi anual.

Echipa Spitalului Europe Eye este formată din chirurgi – vârfuri ale oftalmologiei româneşti - asistente şi personal spitalicesc care vor asigura pacienţilor cea mai bună îngrijire din Europa.
Un număr de 30 de chirurgi cu experienţă internaţională din România şi alte ţări europene vor opera în cadrul spitalului şi vor acorda tratamente pentru corectarea vederii, cataractă, glaucom, boli ale retinei şi degenerescenţă maculară. Se vor realiza implanturi intraoculare de cea mai înaltă tehnologie.

Oferind confortul unui hotel de 5 stele, dispunând de 30 de camere pentru pacienţi, 3 camere VIP şi 4 saloane post-operatorii, Europe Eye Hospital va oferi servicii oftalmologice complete şi va începe să trateze pacienţii imediat.

Spitalul are o capacitate de examinare de 600 de pacienţi pe zi şi poate realiza anual în jur de 30.000 de operaţii oftalmologice generale şi 25.000 de operaţii cu laser, inclusiv transplante de cornee. Europe Eye va fi dotat cu o clinică de diagnostic şi operaţie mobilă care va ajunge în marile oraşe din România pentru a acorda examinări gratuite şi asistenţă românilor din zone defavorizate, parte a unor programe de creştere a responsabilităţii sociale.
O politică de subvenţionare şi gratuităţi pentru persoanele defavorizate este în curs de finalizare pentru a fi inclusă în cadrul programului naţional de asigurări de sănătate, preţurile serviciilor medicale de la Europe Eye Hospital fiind aliniate la condiţiile pieţei româneşti.

Europe Eye Hospital, cel mai mare spital privat de oftalmologie din sud-estul Europei, promovează supraspecializarea, oferind serviciile celor mai buni medici pentru fiecare domeniu oftalmologic. Misiunea sa este de a-şi trata pacienţii în deplină siguranţă, la standarde europene şi de a contribui la formarea tinerilor doctori, asigurând instruire pentru rezidenţii de oftalmologie din marile centre universitare din România.


Download comunicat OFTALMOLOGIE - Download fisier atasat comunicatului

"Europe Eye Hospital - cel mai mare spital privat de oftalmologie din sud-estul Europei – se deschide la Bucureşti" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Otilia Mihailov Dumitrescu
Email:otilia.dumitrescu@next.advertising.ro
Telefon:021-9880

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Primarul General, Gabriela Firea: „PMB organizeaza prin ASSMB un program de consultatii gratuite(...)

Primaria Municipiului Bucuresti, prin ASSMB, organizeaza impreuna cu ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Copii "Dr. Victor Gomoiu" in perioada vacantei scolare, un program de consultatii(...) citeste mai departeIntalnire informala cu presa la Centrul Oftalmologic Oculus

Centrul Oftalmologic Oculus are plăcerea să vă invite joi, 10 februarie, ora 10.30, la o întâlnire informală cu presa, care va avea loc în sediul clinicii situată în Calea Floreasca 91-111, bloc F1,(...) citeste mai departeCentrul oftalmologic Oculus şi-a lansat noua versiune a site-ului

Centrul oftalmologic Oculus, cea mai mare clinică oftalmologică privată din ţară, şi-a lansat noua versiune a site-ului, www.eye.ro. Într-o formulă grafică perfecţionată şi un conţinut dedicat(...) citeste mai departeRisc de glaucom pentru peste 38% din pacientii testati in cadrul campaniei Vederea nu are pret

Fundația Dr. Schmitzer, Clinica Oftalmestet și Primăria Sectorului 4 au realizat pentru a doua oară campania „Vederea nu are preț”, cu scopul de a identifica și investiga pacienții cu glaucom din(...) citeste mai departeKey Soft a lansat Aplicatia de Gestiune a Cabinetului Oftalmologic - KeyOftalm

Contextul economic actual duce la implicarea companiilor in proiecte ce au drept scop reducerea costurile asociate pastrarii si gestionarii informatiei, precum si maximizarea productivitatii(...) citeste mai departe