Ziua Internationala de Lupta Impotriva Cancerului, 4 februarie 2013

Ziua Internationala de Lupta Impotriva Cancerului, 4 februarie 2013
Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer organizează în data de 4 februarie 2013, ora 11:00, la Hotel Novotel, sala Marseille, o conferință de presă cu ocazia Zilei Internaționale de Luptă Împotriva Cancerului, cu titlul: ”Trăim în Europa, dar ne tratăm în România”.

Tema dezbătută în cadrul conferinței: ”Accesul pacienților la tratamente oncologice noi”.

În cadrul conferinței de presă vor lua cuvântul:
- Cezar Irimia – Președinte Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer
- Dr. Ștefan Curescu – Spitalul Clinic Municipal Timișoara
- Adela Rogojinaru – Conferențiar Doctor la Facultatea de Litere, Universitatea București

În fiecare an, pe data de 4 februarie, se marchează ”Ziua Internațională de luptă Împotriva Cancerului”, având ca scop informarea și educarea publicului.


Download comunicat ONCOLOGIE - GastroFest, editia I - Traditie si inovatie in abordarea afectiunilor hepatice Download fisier atasat comunicatului

"Ziua Internationala de Lupta Impotriva Cancerului, 4 februarie 2013" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Mirela Vlad
Email:mireillevlad@yahoo.com
Telefon:0748 330 097

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Rezultatele campaniei de testari gratuite FABC: In Romania rurala a anului 2017, o femeie din 7 are(...)

Numărul femeilor depistate cu probleme la sâni în cadrul campaniei „Nu am făcut destul” este, de la an la an, în continuă creștere. Examinările gratuite din octombrie și noiembrie,(...) citeste mai departeAsociatia Little People a renovat o camera de joaca si terapie pentru copiii si adolescentii(...)

Începând de miercuri, 15 ianuarie, copiii și adolescenții bolnavi de cancer de la Institutul Oncologic ,,Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca beneficiază de una dintre cele mai(...) citeste mai departeConsultatii gratuite pentru prevenirea cancerului oral

Primăria Municipiului București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale, la inițiativa Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. dr. Dan Theodorescu”,(...) citeste mai departeIn Romania au fost diagnosticate 78.760 de noi cazuri de cancer in 2012, iar numarul bolnavilor(...)

Un studiu al Agenției Internaționale pentru Cercetarea Cancerului a Organizației Mondiale a Sănătății arată că în România s-au înregistrat 78,760 de noi cazuri de cancer în 2012.(...) citeste mai departeLansarea Campaniei “Informaţia. Cancerul. Viaţa!”

Patronatul Medicinei Integrative vă invită să participati la lansarea Campaniei de promovare a unui stil de viaţă sănătos, prevenirea riscului de îmbolnăvire şi conştientizarea(...) citeste mai departe