Comisia de Oncologie a Ministerului Sanatatii a pus la dispozitia specialistilor scheme alternative de tratament pentru medicamentele oncologice monitorizate.

Comisia de Oncologie a Ministerului Sanatatii a pus la dispozitia specialistilor scheme alternative de tratament pentru medicamentele oncologice monitorizate.
Comisia de Oncologie a Ministerului Sănătăţii a pus la dispoziţia specialiştilor scheme alternative de tratament pentru medicamentele oncologice monitorizate.

În acest sens, spitalele se pot aproviziona în orice moment de la distribuitorii din piaţă care comercializează aceste produse astfel încât pacienţii să poată avea acces la tratamentele necesare atunci când au nevoie.

De asemenea, Ministerul Sănătăţii a transmis către toate Direcţiile de Sănătate Publică, Casele de Asigurări de Sănătate materialul elaborat de Comisia de Oncologie pentru a-l trimite structurilor sanitare în care se efectuează tratament oncologic.


"Comisia de Oncologie a Ministerului Sanatatii a pus la dispozitia specialistilor scheme alternative de tratament pentru medicamentele oncologice monitorizate." adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:presa2@ms.ro
Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

GentleCare.ro si Medo Brasov va prezinta Centrul de Consiliere pentru Protezarea Externa de San

Gentle.Care.ro dezvolta programe pentru doamnele si domnisoarele de toate varstele care s-au confruntat cu o mastectomie. GentleCare.ro ofera produse ce pot defini notiunile de calitate si confort(...) citeste mai departeAsociaţia Salvează Vieţi dă startul campaniei „Cifrele înseamnă(...)

În luna decembrie, Asociaţia Salvează Vieţi dă startul campaniei “Cifrele înseamnă VIAŢĂ”, dedicată strângerii de fonduri pentru dotarea centrelor de(...) citeste mai departeFABC: Programul de oncologie este în continuare subfinanţat

Membrii Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC) şi ai altor asociaţii din ţară, reprezentând pacienţi cu cancer, copii şi adulti, s-au(...) citeste mai departeCoalitia pentru Sanatatea Femeii lanseaza prima analiza socio-economica privind impactul cancerului(...)

Bucureşti, 03 noiembrie 2017. Coaliția pentru Sănătatea Femeii a lansat astăzi studiul „Povara cancerului de sân în România. Beneficiile investiţiei într-un(...) citeste mai departeCamere implantabile pentru 100 de bolnavi de cancer

Asociatia Medisprof demareaza o ampla campanie sociala de strangere de fonduri pentru bolnavii de cancer, cu prilejul participarii la Targul de Servicii Medicale si Ingrijire Corporala ce va avea loc(...) citeste mai departe