Comisia de Oncologie a Ministerului Sanatatii a pus la dispozitia specialistilor scheme alternative de tratament pentru medicamentele oncologice monitorizate.

Comisia de Oncologie a Ministerului Sanatatii a pus la dispozitia specialistilor scheme alternative de tratament pentru medicamentele oncologice monitorizate.
Comisia de Oncologie a Ministerului Sănătăţii a pus la dispoziţia specialiştilor scheme alternative de tratament pentru medicamentele oncologice monitorizate.

În acest sens, spitalele se pot aproviziona în orice moment de la distribuitorii din piaţă care comercializează aceste produse astfel încât pacienţii să poată avea acces la tratamentele necesare atunci când au nevoie.

De asemenea, Ministerul Sănătăţii a transmis către toate Direcţiile de Sănătate Publică, Casele de Asigurări de Sănătate materialul elaborat de Comisia de Oncologie pentru a-l trimite structurilor sanitare în care se efectuează tratament oncologic.


"Comisia de Oncologie a Ministerului Sanatatii a pus la dispozitia specialistilor scheme alternative de tratament pentru medicamentele oncologice monitorizate." adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:presa2@ms.ro
Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Program de informare despre riscurile cancerului de col uterin în București, Cluj și Iași

Zece medici formatori din cadrul Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF) și aproape 100 de voluntari studenți de la facultățile de medicină vor începe luna aceasta implementarea unui program(...) citeste mai departeDeputatii sustin “Ziua Internationala de Lupta impotriva Cancerului”

Deputaţii vor marca in data de 7 februarie, în plen, “Ziua internaţională de Luptă impotriva Cancerului” printr-un mesaj menit sa sensibilizeze opinia publica cu privire la cancer. In cadrul(...) citeste mai departeComunicat de presa: Decesele cauzate de cancer sunt in crestere in Romania

În anul 2012, conform Jurnalului European de Cancer, rata deceselor cauzate de cancer în România este de 388 cazuri la suta de mii de locuitori, peste media europeană de 352 cazuri. Acest lucru(...) citeste mai departeComisia de Oncologie a Ministerului Sanatatii a pus la dispozitia specialistilor scheme alternative(...)

Comisia de Oncologie a Ministerului Sănătăţii a pus la dispoziţia specialiştilor scheme alternative de tratament pentru medicamentele oncologice monitorizate. citeste mai departeMartie - “Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros”

Luna martie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinul Gros, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania va organiza o serie de actiuni menite sa(...) citeste mai departe