O seara de neuitat - Balul Stelutelor 2013

O seara de neuitat - Balul Stelutelor 2013
Asociatia M.A.M.E. a organizat vineri, 29 noiembrie 2013, cea de-a III-a editie a Balului Stelutelor, un eveniment caritabil de strangere de fonduri in beneficiul copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave. Printre participantii la acest eveniment s-au numarat Daciana Sarbu, Eli Roman, Anca Lungu, Bianca Ionita, Giulia Anghelescu, Zoli Toth sau Marius Batu.

Gazdele evenimentului din acest an au fost Ernest, vedeta postului de televiziune Kanal D, si Cristiana Ionescu, expert in strangere de fonduri. Acestia au moderat licitatia cu strigare valorificand obiecte unicat realizate de artisti renumiti, obiecte ce au fost donate de compania AVON. Lana - fashion designer, Raluca Buzura - designer de bijuterie contemporana, Maria Dermengiu - artist vizual, Anca Vintila (Una ca Luna) - portelan pictat, Anca Fetcu (Anca Fetcu Design) - designer de obiect, Irina Neacsu (thecraftlab) - arhitect si designer, Cosmina Nicolescu (Fandacsia) - palarier, Marta Popescu - fotograf si Andreea Ioana Stelea - gravura in sticla sunt cei 9 artisti care, avand ca inspiratie 9 parfumuri celebre marca AVON, au creat adevarate opere de arta ce au putut fi admirate si licitate in cadrul evenimentului. Insa, cel mai special obiect a fost ia bucovineana, veche de 100 de ani, mostenire de familie, parte din colectia de
camasi traditionale, donata de Anca Lungu.

Licitatia fara strigare a curprins 14 obiecte, cele mai populare fiind rochia cu paiete semnata de celebrul designer Maria Simion, bratara din argint din colectia BiBu Bracelets semnata de Bianca Ionita, doua tablouri realizate de Andreea Ionescu, o tanara surdo-muta, beneficiar al Asociatiei M.A.M.E. sau pictura pe scoarta de copac realizata de un voluntar al asociatiei.

Atmosfera deosebita a balului a fost creata si de momentele artistice sustinute de Giulia Anghelescu, Zoli Toth, Marius Batu (Trupa Poesis), Trupa Uninvented Theatre si dansatorii clubului Pygmalion Dance.

Invitatii au participat in numar mare si la tombola serii, atrasi de premiile valoaroase puse in joc. Printre obiectele castigate se numara bilete la teatru, vouchere SPA, o cina romantica, bijuterii si obiecte decorative handmade.

"Editia 2013 a Balului Stelutelor a reusit sa stranga aproximativ 18.000 de euro, in bani, servicii si produse, bani cu care vom continua si in 2014 activitiatea derulata in beneficiul copiilor cu afectiuni grave. Multumim prietenilor dragi: sponsori, parteneri, voluntari si tuturor celor care au facut ca acest eveniment sa fie un real succes", a declarat Maria Culescu, presedintele fondator al Asociatiei M.A.M.E.


"O seara de neuitat - Balul Stelutelor 2013" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Andreea Tache
Email:andreea.tache@asociatiamame.com
Telefon:0727.733.146

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

O seara de neuitat - Balul Stelutelor 2013

Asociatia M.A.M.E. a organizat vineri, 29 noiembrie 2013, cea de-a III-a editie a Balului Stelutelor, un eveniment caritabil de strangere de fonduri in beneficiul copiilor bolnavi de cancer si alte(...) citeste mai departeAsociatia P.A.V.E.L. a adus zambete pe chipurile copiilor bolnavi de cancer

Ziua Internaţională a Copilului cu Cancer, care a avut loc în data de 15 februarie 2011, a fost marcată de către Asociaţia P.A.V.E.L. printr-o serie de evenimente, cu scopul de a aduce zâmbete(...) citeste mai departe“Testul Papanicolau iti salveaza viata”

In cadrul conferintei de presa, organizata pe 03.03.2011, Grupul Medical Romgermed a demarat campania sociala “Testul Papanicolau iti salveaza viata”, avand ca scop educarea si determinarea(...) citeste mai departeAsociaţia Salvează Vieţi a strâns 1.000.000 de euro pentru copiii bolnavi de cancer şi dă(...)

În perioada decembrie 2010 - martie 2011, Asociaţia Salvează Vieţi a strâns peste 1.000.000 de euro prin campania „Nu mă ignora”, dedicată înfiinţării primului Centru de Excelenţă în(...) citeste mai departeFABC: Luna Martie este dedicata luptei impotriva cancerului intestinului gros

Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România continuă și în acest an, campania de informare cu privire la cancerul intestinului gros, sub sloganul “Nu lăsaţi neglijenţa să vă(...) citeste mai departe