Al 10-lea Simpozion Internaţional cu tema GnRH, Salzburg, 2011

Al 10-lea Simpozion Internaţional cu tema GnRH, Salzburg, 2011
Kenes International invită specialişti din întreaga lume la Salzburg, în Austria, la cel de-al 10-lea simpozion international cu tema GnRH, ce va avea loc în perioada 6-8 februarie 2011.

Tema simpozionului este axul hipotalamo-hipofizo-gonadic în cancer şi reproducere.

Taxa de participare este de 595 euro pentru doctori şi 325 euro pentru studenţi, interni şi asistente medicale – dacă înscrierea se face până pe 24 ianuarie.

După această dată înregistrările se mai pot face doar online şi costă cu 50 de euro mai mult pentru ambele categorii de participanţi.


"Al 10-lea Simpozion Internaţional cu tema GnRH, Salzburg, 2011" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:gnrh@kenes.com
Sursă:www2.kenes.com

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Asociatia P.A.V.E.L. a adus zambete pe chipurile copiilor bolnavi de cancer

Ziua Internaţională a Copilului cu Cancer, care a avut loc în data de 15 februarie 2011, a fost marcată de către Asociaţia P.A.V.E.L. printr-o serie de evenimente, cu scopul de a aduce zâmbete(...) citeste mai departeZiua Mondiala de Lupta impotriva Cancerului, marcata la Iasi, in data de 4 februarie 2016, prin(...)

Potrivit statisticilor, 2 din 10 români își pierd viața din cauza tumorilor maligne1, în timp ce incidența cancerului în populația din țara noastră este de aproximativ 47.500 de (...) citeste mai departeTestari gratuite pentru depistarea cancerului de san. Campania Nu am facut destul ajunge in Moldova

8 din 10 femei, ce locuiesc în zonele rurale ale României, nu au efectuat vreodată un control medical al sânilor (conform campaniei din 2016, când au fost examinate gratuit 1.129 de femei din(...) citeste mai departeInvitaţie întâlnire cu doamna doctor Rodica Tudor, medic primar oncologie medicală

Patronatul Medicinei Integrative, prin centrul regional ONCOSUPORT Bucureşti pentru terapie integrativă, consiliere și reintegrare socială a persoanelor diagnosticate cu cancer din zona(...) citeste mai departeO sansa pentru bolnavii de cancer din Romania - proiectul RomCan. Coordonator proiect – UMF Carol(...)

Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București organizează, în colaborare cu, Universitatea din Reykjavik, Organizaţia de Cercetare deCODE Genetics din Islanda și(...) citeste mai departe