Al 10-lea Simpozion Internaţional cu tema GnRH, Salzburg, 2011

Al 10-lea Simpozion Internaţional cu tema GnRH, Salzburg, 2011
Kenes International invită specialişti din întreaga lume la Salzburg, în Austria, la cel de-al 10-lea simpozion international cu tema GnRH, ce va avea loc în perioada 6-8 februarie 2011.

Tema simpozionului este axul hipotalamo-hipofizo-gonadic în cancer şi reproducere.

Taxa de participare este de 595 euro pentru doctori şi 325 euro pentru studenţi, interni şi asistente medicale – dacă înscrierea se face până pe 24 ianuarie.

După această dată înregistrările se mai pot face doar online şi costă cu 50 de euro mai mult pentru ambele categorii de participanţi.


"Al 10-lea Simpozion Internaţional cu tema GnRH, Salzburg, 2011" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:gnrh@kenes.com
Sursă:www2.kenes.com

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Plan de preventie personalizat pentru femeile din Romania care prezinta risc pentru a dezvolta(...)

București, 8 mai 2018. Femeile din România care prezintă factori de risc pentru a dezvolta cancer ovarian vor beneficia de un plan de prevenție personalizat, realizat cu ajutorul Coaliției(...) citeste mai departeProgramul Conferinţei Naţionale „ Actualităţi în Oncologia Pediatrică”

Nu trece nepăsător! Ajută un copil, salvează o viaţă! este deviza sub care Asociaţia P.A.V.E.L. cu sprijinul Societăţii Române de Hemato-Oncologie Pediatrică va organiza Conferinţa(...) citeste mai departeBolnavii de cancer din Romania pot beneficia GRATUIT de unul dintre cele mai performante tratamente

Bolnavii de cancer au sansa de a beneficia GRATUIT de Radioterapie IMRT-VMAT, un tratament unic in acest moment in Romania si una dintre cele mai performante proceduri impotriva acestei maladii(...) citeste mai departeRezultatele campaniei de testari gratuite FABC: In Romania rurala a anului 2017, o femeie din 7 are(...)

Numărul femeilor depistate cu probleme la sâni în cadrul campaniei „Nu am făcut destul” este, de la an la an, în continuă creștere. Examinările gratuite din octombrie și noiembrie,(...) citeste mai departePeste 500 de medicamente noi sunt in curs de aprobare pentru pacientii care sufera de cancer

Raportul lansat în luna octombrie a acestui an de PhRMA (Pharmaceutical Researchers and Manufacturers of America) relevă faptul că la nivelul Statelor Unite ale Americii peste 771 de medicamente(...) citeste mai departe