Invitatie la seminarul ONCODEEP - calea spre tratamentul personalizat in cancer

Invitatie la seminarul ONCODEEP - calea spre tratamentul personalizat in cancer
Avem plăcerea să vă invităm să participaţi joi, 23 aprilie 2015, ora 13.30, în Amfiteatrul principal al Institutului Clinic Fundeni, clădirea B, la un seminar susţinut de specialiştii ONCODNA din cadrul Institutului de Patologie şi Genetica din Belgia, care prin reprezentanţii săi în România şi cu participarea medicilor români fac posibil în premieră accesul suferinzilor de cancer din ţara noastră la OncoDEEP, cea mai avansată tehnologie care poate ajuta oncologii să particularizeze tratamentul sau să dezvolte terapii proprii fiecărui pacient.

OncoDEEP integrează ultimele descoperiri ştiinţifice asupra dezvoltării cancerului.
Fiecare cancer este diferit: două tumori de cancer de sân pot fi mai diferite la nivel molecular decat o tumoare de cancer de sân comparata cu o tumoare de cancer ovarian.
OncoDEEP generează o amprentă moleculară completă, analizând toţi biomarkerii (variantele din genom şi expresia proteinelor din tumoră).

Prin secvenţieri de nouă generaţie cu înaltă acoperire a genomului, completate de analize IHC (imunohistochimie), a profilului de metilare a ADN-ului si analize FISH, OncoDEEP poate analiza complexitatea moleculară a cancerului şi furniza recomandari pentru un tratament personalizat.

OncoDEEP a fost conceput pentru a fi utilizat cu orice tumoră solidă, indiferent de stadiul bolii, pacientul putând beneficia de rezultatele OncoDEEP indiferent de tratamentul urmat sau de prescrierea medicală în curs.

În cadrul simpozionului, Dr. Sébastien Sauvage de la Institutul ONCODNA din Belgia va răspunde întrebărilor medicilor şi ale presei din România, va detalia paşii ce trebuie urmaţi de un pacient român pentru accesul la rezultatele OncoDEEP, care ajută medicul să aleagă tratamentul oncologic personalizat cel mai adecvat.

Cu acest prilej va avea loc şi o conferinţă de presă.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la noutăţile şi medicii prezenţi la simpozion, vă rugăm să ne contactaţi la Redactie@finwatch.ro .

Vă mulţumim anticipat pentru confirmarea prezenţei Dvs. la seminar, conferinţa de presă şi cocktail la adresa de email menţionată şi telefoanele: 021 321 6123 sau 0721 224987.


"Invitatie la seminarul ONCODEEP - calea spre tratamentul personalizat in cancer" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:Redactie@finwatch.ro
Telefon:0721 224987

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Oameni pentru Oameni: campanie pentru depistarea cancerului de san

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer impreuna cu Pfizer Romania au ajutat 115 femei cu suspiciune de cancer de san sa-si faca gratuit analize detaliate, respectiv mamografii sau ecografii,(...) citeste mai departeMedicamentele injectabile pentru bolnavii cu cancer, eliberate prin farmaciile spitalelor

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate informează asiguraţii că, începând cu 1 aprilie 2011, medicamentele specifice pentru tratamentul bolnavilor cu afecţiuni(...) citeste mai departeCursul Screening în oncologie pentru medicii de familie, 12-13 septembrie 2013, Târgu Mureş

Asociatia Medisprof organizează Cursul Screening în oncologie pentru medici de familie în perioada 12-13 septembrie 2013, la Târgu Mureş. citeste mai departeSăptămâna Europeană de Prevenire a Cancerului de Col Uterin: 6 românce mor zilnic(...)

Săptămâna Europeană de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, organizată în perioada 23-29 ianuarie de către Asociaţia Europeană pentru Prevenirea Cancerului Cervical(...) citeste mai departeOferind finantare de 95000 de dolari pentru ingrijirea persoanelor bolnave de cancer, Fundatia(...)

Bucuresti – 06 Decembrie 2010. Fundatia Bristol–Myers Squibb, care are ca misiune prelungirea si imbunatatirea vietii printr-o ingrijire adecvata, acordă o finanţare de 95 000 de(...) citeste mai departe