Inaugurare Centru de Radioterapie in Timisoara

Inaugurare Centru de Radioterapie in Timisoara
Avem placerea sa va invitam la inagurarea unuia dintre cele mai performante centre de radioterapie din tara, care va asigura tratarea pacientilor din zona de vest a tarii. Acesta va functiona în cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp din Timisoara și este un proiect al Asociației OncoHelp, în parteneriat cu Asociația Dăruiește Viață.

Pacienții pot fi tratați pe baza trimiterii de la medicul de familie și a dovezii că sunt asigurați în sistemul public de sănătate.

În aceste condiții, tratamentul este complet gratuit.

Inaugurarea are loc in data de 21 aprilie 2015, ora 11.00, la sediul Asociatiei OncoHelp: Str. Ciprian Porumbescu nr. 59, Timisoara.


"Inaugurare Centru de Radioterapie in Timisoara" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Carmen Uscatu
Email:carmen@daruiesteviata.ro
Telefon:0724 047 395

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ateliere de lucru de screening in oncologie pentru medicii de familie

Medicii de familie din Transilvania sunt asteptati la atelierele de lucru de screening in oncologie ce au loc in luna septembrie in Targu-Mures (12-13 septembrie) si Bistrita (19-20 septembrie). citeste mai departeLansarea noului Cod European Impotriva Cancerului

Lyon/Luxemburg, 14 octombrie 2014 - Agenția Internațională pentru Studiul Cancerului (IARC), agenția specializată pentru cancer a Organizației Mondiale a Sănătății(...) citeste mai departeConferinta „Inovatie pentru Viata” Iasi: Progresul in oncologie – noi sanse in(...)

Peste opt milioane de oameni din întreaga lume își pierd viața din cauza cancerului în fiecare an. Pe lângă impactul teribil din punct de vedere al sănătății,(...) citeste mai departeGentleCare.ro si Medo Brasov va prezinta Centrul de Consiliere pentru Protezarea Externa de San

Gentle.Care.ro dezvolta programe pentru doamnele si domnisoarele de toate varstele care s-au confruntat cu o mastectomie. GentleCare.ro ofera produse ce pot defini notiunile de calitate si confort(...) citeste mai departeLansarea proiectului „Integrarea screeningului primar HPV în programul național de(...)

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca în calitate de beneficiar împreună cu Institutul Naţional de Sănătate Publică implementează,(...) citeste mai departe