Inaugurare Centru de Radioterapie in Timisoara

Inaugurare Centru de Radioterapie in Timisoara
Avem placerea sa va invitam la inagurarea unuia dintre cele mai performante centre de radioterapie din tara, care va asigura tratarea pacientilor din zona de vest a tarii. Acesta va functiona în cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp din Timisoara și este un proiect al Asociației OncoHelp, în parteneriat cu Asociația Dăruiește Viață.

Pacienții pot fi tratați pe baza trimiterii de la medicul de familie și a dovezii că sunt asigurați în sistemul public de sănătate.

În aceste condiții, tratamentul este complet gratuit.

Inaugurarea are loc in data de 21 aprilie 2015, ora 11.00, la sediul Asociatiei OncoHelp: Str. Ciprian Porumbescu nr. 59, Timisoara.


"Inaugurare Centru de Radioterapie in Timisoara" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Carmen Uscatu
Email:carmen@daruiesteviata.ro
Telefon:0724 047 395

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Lansarea proiectului „Integrarea screeningului primar HPV în programul național de screening(...)

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca în calitate de beneficiar împreună cu Institutul Naţional de Sănătate Publică implementează, începând cu luna mai 2018,(...) citeste mai departe4 februarie – Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului

4 februarie este Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania a organizat o serie de manifestari menite sa atraga atentia(...) citeste mai departeAsociatia Little People a renovat o camera de joaca si terapie pentru copiii si adolescentii(...)

Începând de miercuri, 15 ianuarie, copiii și adolescenții bolnavi de cancer de la Institutul Oncologic ,,Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca beneficiază de una dintre cele mai(...) citeste mai departe14 octombrie, Ziua Internationala de constientizare a nevoii de ingrijire paliativa pediatrica

Pe 14 octombrie 2016, HOSPICE Casa Speranţei s-a alăturat campaniei iniţiate de The International Children’s Palliative Care Network (ICPCN), Hats On 4 CPC, prin care s-a dorit atragerea(...) citeste mai departe“Testul Papanicolau iti salveaza viata”

In cadrul conferintei de presa, organizata pe 03.03.2011, Grupul Medical Romgermed a demarat campania sociala “Testul Papanicolau iti salveaza viata”, avand ca scop educarea si determinarea(...) citeste mai departe