Primul Hope Pop-Up Store caritabil pentru copiii bolnavi de cancer

Primul Hope Pop-Up Store caritabil pentru copiii bolnavi de cancer
Ne face o deosebita placere sa va invitam la deschiderea primului magazin caritabil - Hope Pop-Up Store - care se deschide pe 24 mai, ora 12:00, la Baneasa Shopping City. La eveniment vor participa reprezentantii Asociatiei PAVEL, care vor prezenta situatia copiilor bolanvi de cancer din Romania, precum si o parte din personalitatile care au decis sa ni se alature in aceasta campanie si au donat obiecte personale in beneficiul micutilor cu afectiuni oncologice.

Atunci când cancerul este a doua cauză de deces la copii în România şi peste 500 de copii primesc acest diagnostic în fiecare an, doar prin bunătate poţi să aduci speranţă. Băneasa Shopping City se alătură campaniei pentru ajutorarea copiilor cu afecţiuni oncologice iniţiată de Asociaţia P.A.V.E.L. – „Nu trece nepăsător!” - şi lansează, timp de o lună, primul hope pop-up store caritabil din România.

HOPE POP-UP STORE este un magazin conceptual, deschis în Băneasa Shopping City în cadrul căruia vor fi puse în vânzare, în exclusivitate, obiecte personale ale celebrităţilor donate de acestea – de la articole vestimentare, accesorii până la piese de colecţie.
„Este pentru prima dată în România când speranţa ia forma unui pop-up store caritabil. Scopul creării acestuia a venit ca un gest firesc pentru sprijinirea Asociaţiei P.A.V.E.L. şi a copiilor bolnavi de cancer, dar mai ales, ne–am dorit să le aducem speranţa şi să determinăm oamenii să nu treacă nepăsători! Ne dorim ca HOPE POP-UP STORE să nu fie doar un simplu proiect punctual, ci să aducă mereu speranţă celor care au nevoie de ea!” a declarat Loredana Popa - Sales and Marketing Director Baneasa Shopping City.

Monica Bârlădeanu, Dorian Boguţă, Laura Cosoi, designerul Stephan Pelger, Smiley, Molecule F, Luana Ibaka, Dana Săvuică, Wilhelmina Arz, surorile Oana şi Catinca Roman, Alin Gălăţescu sunt o parte din cei care s-au alăturat proiectului şi au donat obiecte personale primului HOPE POP-UP STORE caritabil din România.
Şi pentru că este vorba despre un hope pop-up store conceptual, în acest proiect a fost implicat şi designerul Agnes Keszeg, care a creat grafica pentru întreaga campanie.

Sumele strânse vor fi direcţionate către Asociatia P.A.V.E.L., care sprijină copiii bolnavi de cancer prin asigurarea unui tratament adecvat şi a unei bune îngrijiri medicale.

Descoperiţi bunătatea şi daţi speranţă copiilor cu afecţiuni oncologice! Nu treceţi nepăsători! Veniţi în Băneasa Shopping City începând cu data de 24 mai 2011 la deschiderea primului HOPE POP-UP STORE caritabil.


Download comunicat ONCOLOGIE - GastroFest, editia I - Traditie si inovatie in abordarea afectiunilor hepatice Download fisier atasat comunicatului

"Primul Hope Pop-Up Store caritabil pentru copiii bolnavi de cancer" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ana-Maria Godja
Email:anamaria.godja@2activepr.ro
Telefon:0753.243.280

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Medicamentele injectabile pentru bolnavii cu cancer, eliberate prin farmaciile spitalelor

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate informează asiguraţii că, începând cu 1 aprilie 2011, medicamentele specifice pentru tratamentul bolnavilor cu afecţiuni oncologice incluşi în(...) citeste mai departeO Procedura revolutionara de inghetare a celulelor stem va fi disponibila si pentru romani in curand

Cercetatorii de la Etablissement Français du Sang, Aquitaine-Limousin (Franta) au implementat o metoda noua pentru multiplicarea celulelor stem procesate din sangele ombilical, pentru a se putea(...) citeste mai departeInterventia pe termen lung - conditie esentiala pentru integrarea optima a copilului cu cancer! -(...)

Asociaţia „Primind Ajutor, Viaţa Este Luminoasă” (P.A.V.E.L.) - asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer – organizează cea de-a patra Conferinţă Naţională dedicată(...) citeste mai departeConferinţa Naţională “Actualităţi în Oncologia Pediatrică”

Nu trece nepăsător! Ajută un copil, salvează o viaţă! este deviza sub care Asociaţia P.A.V.E.L. cu sprijinul Societăţii Române de Hemato-Oncologie Pediatrică va organiza Conferinţa(...) citeste mai departeUn europarlamentar roman sesizeaza Comisia Europeana despre accesul limitat la tratament a(...)

Comisia Europeana cere prin Directiva Transparentei ca guvernul statelor membre sa ia decizia rambursarii medicamentelor noi la cel mult 180 de zile de la primirea aprobarilor de punere pe piata. (...) citeste mai departe