Conferinta de presa: „Virusul HPV si pericolul de cancer de col uterin in Romania, 2011”

 Conferinta de presa: „Virusul HPV si pericolul de cancer de col uterin in Romania, 2011”
In cadrul platformei „Impreuna pentru viata – Sanatate prin cunoastere”, MSD Romania deschide o serie de intalniri dedicate presei, pe teme de actualitate din domeniul medical.
Intalnirile „Impreuna pentru viata” au ca scop informarea cu privire la principalele afectiuni intalnire in Romania, precum si prezentarea noilor studii, cercetari din domeniul medical ce pot ajuta la tratarea sau prevenirea acestor afectiuni.

Prima intalnire de acest gen va avea loc marti, 21 iunie, ora 17:00 la sediul MSD Romania din Bucharest Business Park, Şos. Bucureşti-Ploieşti nr. 1A, Intrarea C, et. 3.

Tema primei intalniri cu presa este: „Virusul HPV si pericolul de cancer de col uterin in Romania, 2011”


Download comunicat ONCOLOGIE - GastroFest, editia I - Traditie si inovatie in abordarea afectiunilor hepatice Download fisier atasat comunicatului

" Conferinta de presa: „Virusul HPV si pericolul de cancer de col uterin in Romania, 2011”" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ruxandra Vasilescu
Email:ruxandra_vasilescu@mccannpr.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Al 21-lea Congres al Societăţii Române de Radioterapie şi Oncologie Medicală

Al 21-lea Congres al Societăţii Române de Radioterapie şi Oncologie Medicală se va desfăşura în perioada 6-8 octombrie 2011, la Hotel POESIS, Str. Mircea cel Bătrân 9-11, Satu-Mare. citeste mai departeZiua Porţilor Deschise la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca (IOCN) este unul dintre cele mai importante institute medicale din România, cu zeci de mii de pacienţi care vin anual pentru a(...) citeste mai departeConferinţa Coaliţiei Europene a Pacienţilor cu Cancer, CEE Learning&Sharing, în perioada 27 –(...)

Conferinţa Coaliţiei Europene a Pacienţilor cu Cancer, CEE Learning&Sharing, în perioada 27 – 28 noiembrie, la Bucureşti citeste mai departeZiua Mondiala de Lupta impotriva Cancerului, marcata la Iasi, in data de 4 februarie 2016, prin(...)

Potrivit statisticilor, 2 din 10 români își pierd viața din cauza tumorilor maligne1, în timp ce incidența cancerului în populația din țara noastră este de aproximativ 47.500 de (...) citeste mai departeConferinta „Inovatie pentru Viata” Bucuresti: Progresul in oncologie – noi sanse in lupta(...)

Peste opt milioane de oameni din întreaga lume își pierd viața din cauza cancerului în fiecare an. Pe lângă impactul teribil din punct de vedere al sănătății, consecințele afecțiunilor(...) citeste mai departe