3 Martie - Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului!

3 Martie - Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului!
Soundservice sustine Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului si va invita in cele 11 centre din tara sa va TESTATI GRATUIT auzul.

3 Martie – Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului!

Un studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii arata ca aproximativ 5,3% din populatia lumii sufera de pierdere auditiva.
In general pierderea auditiva este influentata de mediul de viata, expunerea prelungita la zgomote intense, de anumite actiuni medicale sau tratamente medicamentoase. Inclusiv socurile emotionale puternice pot afecta auzul sau, pierderea auditiva, poate fi ereditara.
Atunci cand vorbim de pierderea auditiva, includem toate categoriile de varsta, iar din pacate numarul hipoacuziilor creste in randul tinerilor.
1,1 miliarde de adolescenti i adulti tineri prezinta riscul de a suferi pierderea auzului ca urmare a utilizarii nesigure a dispozitivelor audio personale si expunerea la niveluri nocive ale sunetului in diverse locuri, frecventate de acestia.
Deficienta auditiva poate fi depistata prin TESTAREA AUZULUI/AUDIOGRAMA, in urma careia se stabileste gradul de hipoacuzie.
Soundservice sustine Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului si va invita in cele 11 centre din tara sa va TESTATI GRATUIT auzul.
Fiti preventivi! Accesati site-ul nostru www.soundservice.ro/centre sau intrati pe pagina oficiala de Facebook pentru a face o programare.
NU LASA HIPOACUZIA SA-TI AFECTEZE VIATA!


"3 Martie - Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului!" adaugat de lugia new serv 212564

Persoana de contact
Nume:Ioana Voinea
Email:ioana.voinea@soundservice.ro
Telefon:0729913696
Sursă:www.soundservice.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Discutii la Ministerul Sanatatii despre reorganizarea Institutului ORL

CSEKE Attila, ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu o delegaţie a Institutului Naţional de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL “Prof. Dr. D. Hociotă” citeste mai departeEsti medic ORL? Te asteptam la cursul de genetica medicala dedicat acestei specialitati!

Centrul de Genetica Medicala Personal Genetics, Clinica Urechii si Asociatia pentru Studiul Auzului anunta inceperea inscrierilor pentru cursul de genetica dedicat specialitatii ORL. Acesta se va(...) citeste mai departeCurs medical “Tumorile epiteliale ale laringelui si hipofaringelui”

Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca organizeaza in perioada 9-11 mai 2011 cursul postuniversitar “Tumorile epiteliale ale laringelui si hipofaringelui”. citeste mai departe3 Martie - Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului!

Soundservice sustine Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului si va invita in cele 11 centre din tara sa va TESTATI GRATUIT auzul. citeste mai departeImplant cohlear realizat cu succes la o fetita de 10 ani

În data de 17 septembrie 2012, la Spitalul Băneasa, parte a Reţelei private de sănătate REGINA MARIA, o echipă de medici a realizat cu succes un implant cohlear la o pacientă în vârstă de 10 ani,(...) citeste mai departe