3 Martie - Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului!

3 Martie - Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului!
Soundservice sustine Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului si va invita in cele 11 centre din tara sa va TESTATI GRATUIT auzul.

3 Martie – Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului!

Un studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii arata ca aproximativ 5,3% din populatia lumii sufera de pierdere auditiva.
In general pierderea auditiva este influentata de mediul de viata, expunerea prelungita la zgomote intense, de anumite actiuni medicale sau tratamente medicamentoase. Inclusiv socurile emotionale puternice pot afecta auzul sau, pierderea auditiva, poate fi ereditara.
Atunci cand vorbim de pierderea auditiva, includem toate categoriile de varsta, iar din pacate numarul hipoacuziilor creste in randul tinerilor.
1,1 miliarde de adolescenti i adulti tineri prezinta riscul de a suferi pierderea auzului ca urmare a utilizarii nesigure a dispozitivelor audio personale si expunerea la niveluri nocive ale sunetului in diverse locuri, frecventate de acestia.
Deficienta auditiva poate fi depistata prin TESTAREA AUZULUI/AUDIOGRAMA, in urma careia se stabileste gradul de hipoacuzie.
Soundservice sustine Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului si va invita in cele 11 centre din tara sa va TESTATI GRATUIT auzul.
Fiti preventivi! Accesati site-ul nostru www.soundservice.ro/centre sau intrati pe pagina oficiala de Facebook pentru a face o programare.
NU LASA HIPOACUZIA SA-TI AFECTEZE VIATA!


"3 Martie - Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului!" adaugat de lugia new serv 212564

Persoana de contact
Nume:Ioana Voinea
Email:ioana.voinea@soundservice.ro
Telefon:0729913696
Sursă:www.soundservice.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Esti medic ORL? Te asteptam la cursul de genetica medicala dedicat acestei specialitati!

Centrul de Genetica Medicala Personal Genetics, Clinica Urechii si Asociatia pentru Studiul Auzului anunta inceperea inscrierilor pentru cursul de genetica dedicat specialitatii ORL. Acesta se va(...) citeste mai departeDiscutii la Ministerul Sanatatii despre reorganizarea Institutului ORL

CSEKE Attila, ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu o delegaţie a Institutului Naţional de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL “Prof. Dr. D. Hociotă” citeste mai departeMinisterul Sanatatii nu aproba protestele de la Institutul Hociota

Ministerul Sănătăţii consideră nejustificat protestul cadrelor medicale de la Institutul Naţional de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL “Prof. Dr. D. Hociotă”. citeste mai departe3 Martie - Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului!

Soundservice sustine Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului si va invita in cele 11 centre din tara sa va TESTATI GRATUIT auzul. citeste mai departe3 din 1000 nou-nascuti sufera de pierdea congenitala a auzului

București, 25 februarie: Pierderea congenitală a auzului, prezentă la naștere, este cea mai frecventă afecțiune congenitală cu care se confruntă nou-născuții, cu o incidență de 1-3 cazuri(...) citeste mai departe