Esti medic ORL? Te asteptam la cursul de genetica medicala dedicat acestei specialitati!

Esti medic ORL? Te asteptam la cursul de genetica medicala dedicat acestei specialitati!
Centrul de Genetica Medicala Personal Genetics, Clinica Urechii si Asociatia pentru Studiul Auzului anunta inceperea inscrierilor pentru cursul de genetica dedicat specialitatii ORL. Acesta se va desfasura in data de 11 februarie 2012 la sediul Personal Genetics din Str. Frumoasa nr. 4, Sector 1, Bucuresti.

Agenda cursului:

08:30 – 09:00 Inscrierea participantilor
09:00 – 11:00 Malformatii congenitale majore si minore ale urechii externe – semnificatie, Prof. Dr. Marius Bembea, medic primar genetica medicala
11:00 – 13:00 Surditatea congenitala: Cauze genetice si non-genetice, Dr. Vasilica Plaiasu, medic specialist genetica medicala.

13:00 – 14:00 Pauza de pranz

14:00 – 16:00 Diagnosticul genetic al surditatii congenitale, Lect. Univ. Dr. Amelia Dobrescu, medic specialist genetica medicala.
16:00 – 18:00 Sfatul genetic in surditatea congenital, Prof. Dr. Marius Bembea, medic primar genetica medicala.

18:00 Eliberarea diplomelor de participare

Cursul este creditat de catre Colegiul Medicilor din Romania. Taxa de participare este de 350 lei.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam contactati-ne la tel: 0742 019 028 sau e-mail: mihaela.stoica@personalgenetics.ro Numarul locurilor este limitat!


"Esti medic ORL? Te asteptam la cursul de genetica medicala dedicat acestei specialitati!" adaugat de

Persoana de contact
Nume:Mihaela Stoica
Email:mihaela.stoica@personalgenetics.ro
Telefon:0742 019 028
Sursă:www.personalgenetics.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Discutii la Ministerul Sanatatii despre reorganizarea Institutului ORL

CSEKE Attila, ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu o delegaţie a Institutului Naţional de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL “Prof. Dr. D. Hociotă” citeste mai departePrimul implant cohlear efectuat în sistemul privat de sănătate

O echipă mixtă REGINA MARIA și CLINICA URECHII a efectuat, pentru prima dată în România, o operaţie de implant cohlear în sistem privat. Intervenția chirurgicală a durat 3 ore și a fost efectuată de(...) citeste mai departe3 Martie - Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului!

Soundservice sustine Ziua Mondiala privind protectia sanatatii urechii si a auzului si va invita in cele 11 centre din tara sa va TESTATI GRATUIT auzul. citeste mai departeCurs medical “Tumorile epiteliale ale laringelui si hipofaringelui”

Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca organizeaza in perioada 9-11 mai 2011 cursul postuniversitar “Tumorile epiteliale ale laringelui si hipofaringelui”. citeste mai departe3 din 1000 nou-nascuti sufera de pierdea congenitala a auzului

București, 25 februarie: Pierderea congenitală a auzului, prezentă la naștere, este cea mai frecventă afecțiune congenitală cu care se confruntă nou-născuții, cu o incidență de 1-3 cazuri la 1000 de(...) citeste mai departe