Workshop medical,“Ulcerul trofic de gambă”

Workshop medical,“Ulcerul trofic de gambă”
Societatea Română de Flebectomie (SRF) organizează în data de 29 ianuarie 2011 workshop-ul “Ulcerul trofic de gambă”.

Prezentarea se va desfăşura în Sala Mică a Ateneului Român. Taxa de participare la workshopul “Ulcerul trofic de gambă” este de 150 RON şi se face în contul BT, IBAN: RO51BTRL04701205M22411XX, CIF: 24324977.


"Workshop medical,“Ulcerul trofic de gambă”" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Laura Sandu
Email:aura.sandu@ella.ro
Sursă:www.flebectomia.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Bursa pentru tinerii ortopezi din România, oferita de o companie de servicii medicale din(...)

La împlinirea a 10 ani de la înființare, Ronda Medical inițiază un nou proiect, denumit „Bursa Ronda Medical”, dedicat susţinerii medicilor rezidenți din cadrul secțiilor de Ortopedie din toată ţara. citeste mai departeWorkshop medical,“Ulcerul trofic de gambă”

Societatea Română de Flebectomie (SRF) organizează în data de 29 ianuarie 2011 workshop-ul “Ulcerul trofic de gambă”. citeste mai departeDispozitive medicale prescrise de medic, soluţia optimă pentru afecţiunile şi solicitările de la(...)

Centrul Ortopedica vine în sprijinul persoanelor care au afecţiuni la nivelul picioarelor prin furnizarea de dispozitive medicale prescrise de medic. Printre acestea se pot evidenţia ortezele de(...) citeste mai departeZiua Mondiala a Osteoporozei, 18-20 octombrie 2013: conferinte specialisti, workshop pacienti,(...)

Ziua Mondială a Osteoporozei va fi marcată pentru al doilea an consecutiv în București, în perioada 18-20 octombrie 2013, prin acțiuni de comunicare menite să crească nivelul de informare a(...) citeste mai departeMagazin online cu echipamente ortopedice ajutatoare pentru persoanele cu handicap locomotoriu!

http://sistemeortopedice.ro este un magazin online deschis de societatea Toda International ce are ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente ortopedice medicale pentru(...) citeste mai departe