Mobilitate, independenţă, confort - Fotolii rulante oferite de Centrul Ortopedica

Mobilitate, independenţă, confort - Fotolii rulante oferite de Centrul Ortopedica
Mobilitate, independenţă, confort. Acestea sunt idealurile principalului jucător de pe piaţa românească a dispozitivelor medicale, Centrul Ortopedica. O categorie a dispozitivelor medicale indispensabile oricărei persoane cu mobilitate redusă este reprezentată de fotoliile rulante. Un fotoliu rulant trebuie să aibă ca principale caracteristici confortul şi o serie de utilităţi care să permită asigurarea unei poziţii optime şi stabile a utilizatorului.

Specialiștii din cadrul companiei Ortopedica se asigură că fiecare utilizator al produselor sale are parte de cele mai bune condiţii. Fotoliile speciale Ortopedica, respectă această regulă a calităţii şi oferă un confort deplin tuturor utilizatorilor.

Fotolii rulante multifuncţionale şi cu un grad de confort sporit

Fotoliul rulant Rea® – oferă poziţionare şi un suport remarcabil pentru utilizatorii cu activitate moderată dar şi pentru utilizatorii pasivi. Durabilitatea fotoliului rulant Rea® îl face perfect pentru utilizarea multiplă. Posibilitatea de reglare a poziţiei de şedere şi caracteristicile de rulare bune, îl transformă într-un fotoliu multifuncţional, ideal pentru repaus sau pentru desfăşurarea unor activităţi. Sistemul Flex2 îmbunătăţit permite o varietate de adaptări pentru asigurarea unei poziţii optime şi stabile a utilizatorului.
De ce este atât de apreciat fotoliul Rea®? Pe lângă faptul că asigură confortul necesar oricarui utilizator, scaunul rulant Rea® reprezintă combinaţia perfectă dintre un scaun ergonomic şi o propulsie manuală pentru perioade lungi de utilizare. Când scaunul este înclinat înapoi, întregul ansamblu de aşezare glisează înainte, astfel încăt, centrul de greutate să se poziţioneze corespunzător. Centrul de greutate „alunecător” conferă scaunului rulant stabilitate şi siguranţă chiar şi la înclinarea scaunului cu 20º înapoi, spătarul fiind adus la limita sa de 30º.

Fotoliul rulant cu antrenare manuală Kuschall - este alegerea perfectă pentru persoanele active. Kuschall reprezintă o combinaţie ideală între estetică, uşurinţă în manevrare şi confortul conferit în timpul deplasării. În plus, este unul dintre cele mai uşoare fotolii rulante din gama celor pliante. Fotoliul rulant Kuschall poate fi utilizat atât în interiorul, cât şi în exteriorul clădirilor datorită structurii compacte şi greutăţii reduse.

Fotoliul rulant cu antrenare electrică categoria “scuter” cu 4 roţi LEO – se caracterizează prin robusteţe, siguranţă şi confort. Modelul este destinat utilizatorului care îşi doreşte independenţă şi siguranţă în manevrarea şi deplasarea fotoliului rulant, în special în exteriorul clădirilor. Având un design modern și elegant, fotoliul electric LEO satisface pretențiile celor mai exigenți utilizatori. Utilizatorul poate regla uşor poziţia ghidonului, pentru a-l adapta poziţiei de condus, şi astfel se poate deplasa cu lejeritate în spaţii comerciale, muzee sau spaţii de agrement. Instalaţia de iluminat este prevăzută cu faruri pe faţă, iar pe spate cu sistem de semnalizare la parcarea fotoliului rulant.

Fotoliul rulant cu antrenare electrică MISTRAL – este ideal pentru o manevrare uşoară. MISTRAL este un model de fotoliu rulant electric ce poate depăşi cu uşurinţă obstacolele în timpul deplasării, atât în interiorul, cât şi în exteriorul locuinţei. Pe lângă manevrarea uşoară şi confortul sporit, fotoliul rulant MISTRAL are toate funcţiile necesare pentru satisfacerea nevoilor utilizatorului. În plus, poate fi demontat sau pliat cu uşurinţă în vederea transportului sau depozitării. Structura compactă a modelului MISTRAL şi motoarele independente aflate pe roţile din spate oferă manevrabilitate şi accesibilitate optimă. Mai mult decât atât, produsul oferit de Ortopedica, are un mare avantaj. Cele două motoare sunt optimizate pentru a asigura performanţă şi fiabilitate.

Centrul Ortopedica – actor principal pe piaţa dispozitivelor medicale
Centrul Ortopedica este unul dintre principalii jucători de pe piaţa românească a dispozitivelor medicale, cu un nume puternic, rezultat al creşterii dinamice şi consistente a calităţii produselor şi serviciilor profesionale oferite pacienţilor centrului.

Activitatea Centrului Ortopedica se bazează pe înţelegerea privind alegerea soluţiilor individuale, ţinând cont de unicitatea pacientului. Misiunea Centrului Ortopedica şi a întregii echipe este de a îmbunătăţi calitatea vieţii persoanelor cu mobilitate limitată. Produsele destinate recuperării şi accesibilizării se bazează pe tehnologie şi contituie game variate cum ar fi fotoliile rulante, dispozitivele de mers şi dispozitivele de îngrijire la domiciliu.

Mai multe informații despre dispozitivele medicale puse la dispoziție de Centrul Ortopedica aflați pe www.ortopedica.ro


Download comunicat ORTOPEDIE - Download fisier atasat comunicatului

"Mobilitate, independenţă, confort - Fotolii rulante oferite de Centrul Ortopedica" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Cornelia Tone
Email:comunicare@sanatateapressgroup.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Workshop medical,“Ulcerul trofic de gambă”

Societatea Română de Flebectomie (SRF) organizează în data de 29 ianuarie 2011 workshop-ul “Ulcerul trofic de gambă”. citeste mai departeAerul conditionat provoaca dureri acute de coloana vertebrala

Căldurile extreme ne obligă la măsuri extreme şi asta nu e bine pentru organism. Iar una dintre ele, tentaţia de a petrece prea mult timp în dreptul aparatelor de aer condiţionat setate pe(...) citeste mai departeProteze de sân Ortopedica - Reproducere fidelă a profilului natural al sânilor

Centrul Ortopedica, principalul jucător de pe piaţa românească a dispozitivelor medicale oferă proteze externe de sân ce reproduc cu fidelitate profilul natural al sânului şi o ajută pe purtătoare să(...) citeste mai departeZiua Mondiala a Osteoporozei, 18-20 octombrie 2013: conferinte specialisti, workshop pacienti,(...)

Ziua Mondială a Osteoporozei va fi marcată pentru al doilea an consecutiv în București, în perioada 18-20 octombrie 2013, prin acțiuni de comunicare menite să crească nivelul de informare a(...) citeste mai departeDispozitive medicale prescrise de medic, soluţia optimă pentru afecţiunile şi solicitările de la(...)

Centrul Ortopedica vine în sprijinul persoanelor care au afecţiuni la nivelul picioarelor prin furnizarea de dispozitive medicale prescrise de medic. Printre acestea se pot evidenţia ortezele de(...) citeste mai departe