CNPT 2011: Au mai ramas cateva zile in care va puteti inscrie cu tarif redus!

CNPT 2011: Au mai ramas cateva zile in care va puteti inscrie cu tarif redus!
Au mai ramas doar cateva in care specialistii in domeniile psihologiei, psihiatriei, psihoterapiei, medicinii, psihologiei organizationale, resurselor umane, sanatatii angajatilor, psihologiei sociale, sociologiei, educatiei, asistentei sociale se mai pot inscrie la lucrarile Congresului National de Psihotraumatologie 2011 beneficiind de tarif redus.

Pana la data de 15 septembrie 2011 (inclusiv), taxa de participare CNPT 2011 este de 400 lei, aceasta incluzand: acces la activitatile plenarei (3 zile), mapa de congres, volumul de lucrari, toate pauzele de cafea si posibilitatea achizitionarii workshop-urilor la jumatate de pret (100 lei/workshop). La aceasta taxa se aplica reduceri pentru membrii asociatiilor partenere, participantii cu poster/workshop, studenti si pensionari.

De asemenea, organizatorii pun la dispozitia celor interesati si doua pachete promotionale Workshop Plus si Congres Plus, acestea dovedindu-se foarte atractive in randul specialistilor care s-au inregistrat pana acum. Pachetul Workshop Plus include toate beneficiile obtinute prin achitarea taxei de participare si doua workshop-uri la alegere si poate fi achizitionat la tariful de 550 lei, in timp ce pachetul Congres Plus include toate beneficiile obtinute prin achitarea taxei de participare si patru workshop-uri la alegere, costul sau fiind de 650 lei.

Participantii care opteaza pentru unul dintre pachetele promotionale pot alege dintre workshop-urile CNPT 2011 care abordeaza trauma psihica din cele trei perspective vizate - clinica, organizationala si sociala, acoperind tematici precum: abordari generale in psihotraumatologie, impactul traumei asupra relatiilor interpersonale, abordarea traumei psihice la copii, cercetari actuale in lucrul cu trauma psihica, diferite tulburari somatice vazute ca trauma psihica, abordari ale confortului psihologic in organizatii, violenta domestica, instrumente de terapie in lucrul cu trauma psihica, aspecte specifice ale traumei in cadrul anumitor categorii de populatie, traumatizarea secundara a expertilor care lucreaza cu trauma psihica, servicii de asistare a persoanelor care sufera de pe urma traumei psihice.

Psihologilor cu drept de libera practica, Colegiul Psihologilor din Romania le acorda un numar de 2 credite pentru participarea la oricare dintre workshop-urile CNPT 2011. Pentru participarea la cele trei zile de activitati dedicate plenarei se acorda 5 credite.

Pentru informatii suplimentare privind programul CNPT 2011, tarifele si procedura de inregistrare va invitam sa vizitati www.psihotraumatologie.ro sau sa trimiteti e-mail la inscrieri@psihotraumatologie.ro.

Parteneri media: Psychologies, Medic.ro, Psihiatru.ro, Galenus, Farmacia Ta, Senso TV, MedNews, mf - ziarul medicului de familie, Pharma Business, Scientific American Mind Psihologia Azi, Info-Sanatate.ro, i-medic.ro, PaginaMedicala.ro, Psyvolution.ro, Sanatate-Mintala.info, Televiziunea-Medicala.ro, CariereMedicale.ro, LumeaONG.org, MedicpentruTine.ro, MedicalStudent.ro, GhidCabinet.ro, InformatiaMedicala.ro, CursurisiCertificari.ro, CafeGradiva.ro, PsihoShop.ro, Viata Medicala (partener media profesional).

Asociatii profesionale partenere: Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC), Societatea Romana de Alzheimer, Fundatia Romano-Olandeza pentru Psihoterapie Psihanalitica (FROPP), Institutul pentru Cuplu si Familie, Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa (ARPI), Asociatia Romana de Psihoterapie Centrata pe Persoana (ARPCP), Asociatia "Alianta pentru Copil si Familie".

Parteneri: Editura TREI, Howard Johnson Grand Plaza Hotel.


"CNPT 2011: Au mai ramas cateva zile in care va puteti inscrie cu tarif redus!" adaugat de Congresul National de Psihotraumatologie 212564

Persoana de contact
Nume:Nataletu
Email:Daniela
Telefon:0730120997
Sursă:www.psihotraumatologie.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Serviciile psihologice pentru copiii diagnosticati cu tulburari din spectrul autist si psihoterapia(...)

27 mai este “Ziua Psihologului”. Acum zece ani, în data de 27 mai 2004, Parlamentul României emitea Legea nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică,(...) citeste mai departeA V-a Conferinta Nationala de Psihogeriatrie cu participare Internationala ”Imbatranirea Activa”,(...)

Sala Mare de ședințe a Consiliului Județean Neamț va găzdui între 21 și 23 septembrie lucrările celei de-a V-a Conferințe Naționale de Psihogeriatrie, cu participare internațională, cu titlul(...) citeste mai departeColegiul Psihologilor adera la Federatia Europeana a Asociatiilor Psihologilor

Colegiul Psihologilor din România este prima organizaţie profesională a psihologilor din România care aderă la Federaţia Europeană a Asociaţiilor Psihologilor (EFPA). La propunerea presedintelui(...) citeste mai departeCopiii cu autism, victime ale nedecontarii serviciilor psihologice

În prezent, copiii cu tulburări din spectrul autist nu beneficiază de nicio decontare a serviciilor terapeutice. Părinții fac eforturi mari pentru a susține recuperarea copiilor lor. În medie, costul(...) citeste mai departeSimpozionul “Trăiesc în lumea ta!”, 5 aprilie 2012

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România – ANCAAR și Facultatea de Sociologie-Psihologie a Universității Spiru Haret din București organizează Simpozionului “Trăiesc în lumea(...) citeste mai departe