Spitalul Monza Bucuresti, Centru Cardiovascular, una dintre cele mai moderne unitati medicale private din Romania

Spitalul Monza Bucuresti, Centru Cardiovascular, una dintre cele mai moderne unitati medicale private din Romania
Calitatea serviciilor medicale integrate, precum și dorința de a realiza cele mai noi investigații și intervenții chirurgicale la înalte standarde de profesionalism, au contribuit la poziționarea Spitalului Monza București în topul celor mai moderne spitale din domeniul medical privat din România.

Încă de la inaugurare, Spitalul Monza București – Centru Cardiovascular s-a remarcat prin dotarea tehnică la standarde internaționale, nivelul ridicat de profesionalism al echipei medicale și prin circuite standardizate și personalizate pentru fiecare pacient în parte.

Pe lângă cea mai inovatoare și sofisticată tehnologie care există în dotarea Departamentului Cardiovascular și a Departamentului de Chirurgie, Spitalul Monza beneficiază de aparatură medicală ultramodernă și în cadrul Departamentului de Radiologie și Imagistică Medicală.

”Examene imagistice de înaltă performanță pot fi realizate acum cu ajutorul unora dintre cele mai noi aparate care există pe piața medicală internațională. Echipamentele de Rezonanță Magnetică ajută la obținerea unor imagini de înaltă calitate, rezultatele fiind mult mai clar definite. De asemenea, aparatul CT de ultimă generație permite reducerea dozei de iradiere a pacientilor cu până la 80% la toate tipurile de examinări. Este foarte frecvent utilizată în cazul copiilor, tinerilor și femeilor”, a declarat dr. Maria Alexandrescu, șef secție de Radiologie și Imagistică Medicală, Spitalul Monza București.

Departamentul de Radiologie şi Imagistică Medicală are în componenţă un aparat de tomografie computerizată și 2 aparate de rezonanţă magnetică, unele dintre cele mai performante existente în prezent în România. De asemenea, serviciul de Radiologie și Imagistică Medicală mai dispune de 2 aparate de radiologie și 5 ecocardiografe.

Ultraspecializat în efectuarea intervenţiilor chirurgicale minim invazive şi invazive cardiace, vasculare, Spitalul Monza efectuează investigații de imagistică tip RMN, CT și diferite tipuri de radiografii.

Investițiile majore din cadrul Spitalului Monza București - Centru Cardiovascular s-au realizat pentru a întâmpina exigențele pacienților români dispuși să se trateze în străinătate.

Serviciile complexe şi individualizate de diagnostic, tratament şi recuperare, personalul medical ultraspecializat atât din ţară cât şi din străinătate, convinge pacientul de siguranța actului medical. Problemele de sănătate sunt rezolvate cu rapiditate și la cele mai înalte standarde de calitate.

De la 1 Mai 2013, Spitalul Monza București a încheiat un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB), oferindu-le pacienților posibilitatea decontării serviciilor și asistenței medicale de care beneficiază în cadrul spitalului.

În România, Spitalul Monza este prezent în sistemul medical privat de la sfârșitul anului 2012, dezvoltând centre de excelență, atât în domeniul chirurgiei cardiovasculare, cât și în domeniul ortopediei. În cadrul Spitalului Monza București mai sunt disponibile pacienților servicii integrate de medicină internă, chirurgie generală, precum și din sfera altor specialități medicale.


"Spitalul Monza Bucuresti, Centru Cardiovascular, una dintre cele mai moderne unitati medicale private din Romania" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Oana Necula
Email:press@sanatateapress.ro
Telefon:0733.011.106

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Simpozionul Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala - Editia a III-a, 2011

Societatea de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania organizeaza in zilele de 18 si 19 februarie 2011, la Bucuresti, Simpozionul Societatii de Neuroradiologie si Radiologie(...) citeste mai departeSpitalul Monza Bucuresti, Centru Cardiovascular, una dintre cele mai moderne unitati medicale(...)

Calitatea serviciilor medicale integrate, precum și dorința de a realiza cele mai noi investigații și intervenții chirurgicale la înalte standarde de profesionalism, au contribuit la poziționarea(...) citeste mai departePeste 50% dintre pacientele din Romania sunt diagnosticate cu fibrom uterin

În prezent, în România, peste 50 % dintre pacientele cu vârsta cuprinsă între 21 și 49 de ani sunt diagnosticate cu fibrom uterin. Una dintre metodele eficiente de tratament a fibroamelor uterine(...) citeste mai departe