Conferinta de presa in cadrul proiectului Impotriva pentru sanatatea sanului

Conferinta de presa in cadrul proiectului Impotriva pentru sanatatea sanului
Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală are plăcerea să vă invite să luați cuvântul în cadrul conferinței de presă pe care o organizăm pentru a promova instrumente inovatoare în lupta împotriva cancerului de sân, dezvoltate în cadrul proiectului „Împreună pentru sănătatea sânului“, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, cu suma de 242.400 CHF. Conferința de presă va avea loc în data de 29.04.2015, la Hotel Ambasador, B-dul Magherul, nr.10, et.8, între orele 10:00 – 11:30.

În cadrul conferinței de presă va fi prezentat proiectul “Împreună pentru sănătatea sânului” și instrumentele de lucru dezvoltate în cadrul acestuia pentru a sprijini lupta împotriva cancerului de sân.

Proiectul „Împreună pentru sănătatea sânului“ își propune îmbunătăţirea politicilor publice cu impact asupra domeniului cancerului de sân prin întărirea capacităţii instituțiilor şi organizaţiilor locale implicate în lupta împotriva cancerului de sân din 10 județe (Mureș, Constanța, Brașov, Covasna, Harghita, Bistrița, Giurgiu, Călărași, Tulcea, Prahova) și municipiul București.

Un obiectiv esențial pentru proiect și sustenabilitatea acestuia este dezvoltarea rețelei de luptă impotriva cancerului de sân și aplicarea prin intermediul acesteia a unor metodologii și instrumente menite să sprijine lupta împotriva cancerului de sân. În acest sens s-a creat site-ul www.infocancerdesan.ro care include o platformă de e-learning care va asigura accesul persoanelor interesate de tematică la ateliere de: instruire în metodologia efectuării cartografierii comunităților locale, dezvoltare de abilităţi de advocacy, dezvoltării abilităţilor de dezvoltare şi management de proiect și formare de facilitatori pentru organizarea şi susţinerea sesiunilor de conştientizare a populaţiei asupra cancerului de sân. Platforma oferă și un modul informatic util în întocmirea cartografierilor locale.

Prezența dumneavoastră la această conferință este foarte importantă pentru realizarea unor rezultate ulterioare pozitive în lupta cu cancerul de sân, deoarece puteți sprijini informarea populației generale și a principalilor actori comunitari asupra modului în care, folosind platforma nou creată pot să inițieze în comunitățile lor proiecte comprehensive în domeniul cancerului de sân. Considerăm că prin participarea dumneavoastră putem împreună consolida o comunitate conștientă de importanța implicării individuale ori instituționale în lupta împotriva acestei boli și care, astfel poate determina schimbările necesare din România de azi.

Cu speranța că veți onora invitația noastră, vă rugăm să confirmați participarea la Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală, Carmen Suraianu, Coordonator de proiect, la adresa de e-mail carmen.suraianu@secs.ro, până la data de 24.04.2015.


Download comunicat SEXOLOGIE - Download fisier atasat comunicatului

"Conferinta de presa in cadrul proiectului Impotriva pentru sanatatea sanului" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Carmen Suraianu
Email:carmen.suraianu@secs.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

A 11-a sesiune a Societăţii Internaţionale pentru studiul sănătăţii sexuale a femeilor

In perioada 10-13 februarie 2011 are loc în Arizona, SUA, cea de-a 11- a sesiune a Societăţii Internaţionale pentru studiul sănătăţii sexuale a femeilor. citeste mai departe17 decembrie – Ziua de lupta impotriva violentei si a abuzurilor impotriva persoanelor care(...)

În toată lumea, ziua de 17 decembrie este dedicată combaterii violenţei şi a abuzurilor împotriva persoanelor care practică prostituţia (sex workers/lucratoare sexual). citeste mai departeConferinţa Natională de Psihologie a Sexualităţii

Institutul de Psihologie si Psihoterapie a Sexualitatii organizează Conferinţa Naţională de Psihologie a Sexualităţii. citeste mai departeProblemele coloanei pot provoca impotenta

Aproximativ unul din patru bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 70 de ani se confruntă cu disfuncții erectile ca urmare a unor afecțiuni netratate, susține specialistul Bio Ortoclinic, dr. Ion(...) citeste mai departeZiua Nationala a luptei impotriva Infertilitatii

Luni, 29 noiembrie a.c., Asociatia Embriologilor AER (presedinte dr. Diana Cocei, presedinte de onoare prof. dr. Bogdan Marinescu) a organizat in Bucuresti o masa rotunda pentru a marca Ziua(...) citeste mai departe