Clujul are cea mai moderna clinica de estetica dentara si faciala din Romania

Clujul are cea mai moderna clinica de estetica dentara si faciala din Romania
În data de 13 septembrie, la Cluj s-a inaugurat cea mai modernă clinică de estetică dentară și facială. Clinica Q Smile este singura din România care deține un centru privat de tratament al deformităților cranio-faciale, una dintre noutățile de pe piață fiind terapia cu cască pentru anomalii de formă ale calotei craniene. La Q Smile se tratează despicăturile labio-maxilo-palatine (molding naso-alveolar) iar pentru diagnosticul anomaliilor și diverselor leziuni din regiunea capului și gâtului clinica are la dispoziție cel mai nou aparat CBCT (cone-bim Morita Accuitomo) și o serie de tehnici noi precum chirurgia piezo (cu ultrasunete) pentru diminuarea traumatismului post și intra operator.

Clinica Q Smile este singura din Transilvania care oferă tratamente endodontice și protetice sub microscopul Zeiss, stomatologie pediatrică computerizată și inhalosedare (care permite tratamentul afecțiunilor odontale, carii, pulpite chiar și la persoane cu deficite psihice și motorii și anxietate mărită), protetică dentară computerizată CAD-CAM cu tehnologia CEREC (de la Sirona, care permite realizarea de inlay-uri și coroane ceramice într-o singură zi), albirea dentară cu lampa Zoom (în doar 30 de minute).

Una dintre atracțiile clinicii este cabinetul stomatologic pentru copii, în care cei mici uită repede de ce au venit, bucurându-se de scaunul dinozaur și desenele animate care le distrag atenția în timpul procedurilor.

„Suntem la nivelul oricărei clinici de top din afara țării. Aparatura avansată, pregătirea specialiștilor și mobilierul ergonomic ne dau încrederea că putem oferi servicii fără precedent în România” afirmă dr. Claudia Corega, directorul clinicii Q Smile.

Dr. Claudia Corega este profesor asociat Masterului de Ortodonție Linguală al Universite Rene Descartes Paris V, membru al Asociației Americane de Despicături labio-maxilo-palatine, al European Orthodontic Society, al World Federation of Orthodontists, al Charles Tweed Foundation of Orthodontic Research, precum și reviewer al revistei American Cleft Lip and Palate Journal.

Clinica Q Smile găzduiește 10 specialiști cu o importantă experiență în ortodonție, endodonție și estetică dentară având un număr de 6 cabinete și o sală de chirurgie care permite realizarea tratamentelor în analgo-sedare sau inhalosedare la cererea pacientului sau la indicația medicului.

Identitatea este completată și de existența unui centru de perfecționare profesională pentru cursuri teoretice și practice în toate domeniile stomatologiei pentru a răspunde intereselor medicilor dentiști (din România și nu numai).

Deschisă acum publicului larg, Q Smile va deservi atât pacienții clujeni cât și pacienți din întreaga țară pentru servicii de stomatologie adresate atât adulților cât și copiilor. Pe lângă partea de diformități cranio-faciale, printre serviciile oferite se numără: obturațiile, tratamentele endodontice, tratamentele protetice – coroane, punți, coroane pe implante, implante, proceduri specifice pedodotice și toate tipurile de aparate.


Download comunicat STOMATOLOGIE - Download fisier atasat comunicatului

"Clujul are cea mai moderna clinica de estetica dentara si faciala din Romania" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Alexandra Crăciun
Email:Alexandra.craciun@qsmile.ro
Telefon:0744 926 793

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Curs medical introductiv in implantologie, teorie, hands-on

Societatea de Stomatologie Estetica din Romania organizeaza in data de 4 februarie 2011, la Timisoara, Cursul introductiv in implantologie, teorie, hands-on. citeste mai departeRadiance, aparatul dentar perfect de la Neoclinique

Neoclinique are placerea de a va prezenta Radiance, aparatul dentar fix cu bracheti transparenti. citeste mai departeCeremonia Oficiala de Inaugurare a Congresului BaSS 2015 a reunit personalitati marcante ale(...)

Ceremonia Oficiala de Inaugurare a editiei jubiliare a Congresului International BaSS 2015, in prezentarea Maiei Morgenstern, a fost onorata de prezenta unor personalitati de marca alaturi de Norina(...) citeste mai departeAl VII-lea Congres International Societatii Romane de Reabilitare Orala

In perioada 4-6 iulie 2013 se va desfasura la Hotel Intercontinental din Bucuresti al VII-lea Congres International Societatii Romane de Reabilitare Orala, avand tema “NOI PROVOCARI IN REABILITAREA(...) citeste mai departeCongresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala

In perioada 9-11 iunie la Facultatea de Medicina U.M.F. Carol Davila s-a desfasurat Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO, Italia, prezidat de Prof. Univ. Emilian Hutu, eveniment acreditat CMDR cu(...) citeste mai departe