Implantul – Solutie eficienta pentru o dantura cu probleme!

Implantul – Solutie eficienta pentru o dantura cu probleme!
Implantul dentar vine în sprijinul persoanelor care doresc să-și recupereze zâmbetul de altădată și să se bucure de o dantură frumoasă și sănătoasă. În prezent, implantul dentar este una dintre cele mai sigure și compatibile metode de înlocuire a unui dinte lipsă sau a unui dinte care nu mai poate fi recuperat și urmează să fie extras.

Clinica Stomatologică Multident – Clinica familiei tale – oferă pacienților săi implantul dentar ca primă alegere de tratament în procesul de restaurare a danturii. Marele avantaj al folosirii unui implant dentar față de alte metode de protezare, este acela că nu afectează dinții vecini. De asemenea, intervenția acționează și la nivel estetic. Un aspect cât mai natural al danturii permite o adaptare socială rapidă prin încrederea de sine, dorința de a vorbi și de a zâmbi fără rețineri.

”Clinica Stomatologică Multident pune la dispoziția pacienților săi cele mai moderne materiale și tehnici pentru realizarea implanturilor. Acestea sunt confecționate din zirconiu sau dintr-un aliaj metalic biocompatibil care conține în mare parte titan și se integrează perfect în osul alveolar. Intervenția chirurgicală este de scurtă durată, anestezia se efectuează local, iar timpul de recuperare nu împiedică pacienții să-și desfășoare activitățile lor zilnice”, a declarat dr. Simona Humeniuc, medic specialist chirurgie dento-alveolară și implantologie, Clinica Stomatologică Multident.

Implanturile dentare folosite în cadrul Clinicii conferă stabilitate primară ridicată, chiar și în osul cu densitate scăzută. Tehnica chirurgicală permite o conservare osoasă foarte bună, cu o reducere de până la 40% a volumului de os forat, scurtează în mod semnificativ perioada de osteointegrare datorită designului său unic și păstrează acuratețea unei intervenții precise și sigure.

Echipa de profesioniști din cadrul Clinicii Stomatologice Multident, asigură atât prin măsurile stricte de igienă și sterilizare, cât și prin aparatura de ultimă generație, un tip de tratament stomatologic personalizat fiecărui pacient în parte.

Pentru o mai bună îngrijire a dinților naturali, cât și pentru un aspect estetic al danturii obținute prin implant dentar, Clinica a demarat campania publică de informare ”Sănătatea dentară a familiei mele”, prin care își dorește să aducă în atenția întregii familii, regulile unei igiene orale corecte, importanța vizitelor periodice la cabinetul stomatologic, dar și necesitatea siguranței actului medical.

Campania de informare publică “Sănătatea dentară a familiei mele” este iniţiată de Clinica Stomatologică Multident, în parteneriat cu Jurnalul Naţional, SfatulPărinților.ro şi Sănătatea Press Group.


Download comunicat STOMATOLOGIE - Download fisier atasat comunicatului

"Implantul – Solutie eficienta pentru o dantura cu probleme!" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Oana Necula
Email:press@sanatateapress.ro
Telefon:0733.011.106

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Cine poate apela la un implant dentar?

Implantul dentar este cea mai eficientă, naturală și durabilă soluție existentă pentru înlocuirea unui dinte sau a dinților lipsă. Deși este o procedură nedureroasă, cu rezultate incomparabil mai(...) citeste mai departeDe Valentine’ s Day Clinica Trident te provoaca sa spui „I love you!”

Clinica Stomatologica Trident lanseaza campania „I love you”. Aceasta campanie se va desfasura in perioada 1.02 -29. 02.2012: fiecare pacient ce se va programa in Clinica Trident pentru detartraj(...) citeste mai departeCeremonia Oficiala de Inaugurare a Congresului BaSS 2015 a reunit personalitati marcante ale(...)

Ceremonia Oficiala de Inaugurare a editiei jubiliare a Congresului International BaSS 2015, in prezentarea Maiei Morgenstern, a fost onorata de prezenta unor personalitati de marca alaturi de Norina(...) citeste mai departeCongresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala

In perioada 9-11 iunie la Facultatea de Medicina U.M.F. Carol Davila s-a desfasurat Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO, Italia, prezidat de Prof. Univ. Emilian Hutu, eveniment acreditat CMDR cu(...) citeste mai departeIntalnirea Anuala a Uniunii Europene de Dentisti, Poiana Brasov, 2011

Intre 8 si 11 aprilie 2011 va avea loc Intalnirea Anuala a Uniunii Europene a Dentistilor, eveniment care se adreseaza stomatologilor din Romania si din statele membre ale Consiliului Europei(...) citeste mai departe