Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala

Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala
In perioada 9-11 iunie la Facultatea de Medicina U.M.F. Carol Davila s-a desfasurat Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO, Italia, prezidat de Prof. Univ. Emilian Hutu, eveniment acreditat CMDR cu 24 puncte EMCD.

Societatea Romana de Stomatologie in parteneriat cu societatile stomatologice din SUA, Canada, Marea Britanie, Franta si Italia au discutat si adaptat, pe parcursul a trei zile, informari utile conexe temei congresului: “Modernitate si rutina in stomatologie”.

Astfel , fie ca s-a vorbit de implanturi, tehnici actuale in regenerarea osoasa, patologia specifica a persoanelor de varsta a treia, restaurarea estetica sau avantajele terapiei cu clidamicina (simpozion MIP Pharma), lucrarile conferintei au venit cu repere si update-uri utile pentru activitatea medicala stomatologica.
In plus, participantii au beneficiat de o sinteza a acestora concretizata in Volumul de Rezumate, lucrare primita gratuit de toti medicii participanti efectiv la Congres.

Sponsorul principal MIP Pharma si-a prezentat noutatile in materie de tratament al infectiei si artrozei articulatiei maxilarului la standul propriu, in fata a aprox. 1400 medici stomatologi, cu o medie a prezentei zilnice de aprox. 500 participanti.

Aceeasi participanti au beneficiat de cadouri si informari utile din partea GSK – divizia Consumer Healthcare , produsele specifice de ingrijire orala, fie ca este vorba de paradontoza sau ingrijirea dintilor sensibili, constituind importante repere in tratamentul adjuvant al patologiilor orale.

Notificari de ultima ora asupra tratamentelor eficiente impotriva durerii si infectiilor au fost puse la dispozitie de sponsorii de argint: Dr. Reddy’s si Reckitt Benkiser, atat la stand, cat si prin simpozioanele prezentate in plenul evenimentului.

Pe parcursul evenimentului, medicii au putut sa se aboneze la Revista Romana de Stomatologie cu 50% discount, beneficiind de inca 6 puncte EMC, suplimentare conferintei. La fiecare abonament anual, acetsia au primit cadou ultimul numar al revistei BusinessWoman.

Organizatorul congresului a fost Empire Advertising


"Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Cristina Iliescu
Email:cristina@empire.com.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

In cadrul campaniei Zambeste Romania 2014, peste 1.000 de medici dentisti din 30 de judete ofera(...)

Peste 1.000 de medici dentişti s-au alăturat din luna martie până astăzi campaniei de educare cu privire la igiena orală “Zâmbeşte România”, desfășurată de GSK Consumer Healthcare prin brandurile(...) citeste mai departeCe trebuie sa stim despre albirea dintilor?

Procesul de albire a dinților este tentant pentru toate persoanele care își doresc un zâmbet mai frumos și mai stralucitor. Executată în mod corect, procedura nu prezintă niciun risc și este foarte(...) citeste mai departeVizita la dentist te scapă de pastilele împotriva migrenei

Contractarea mușchilor masticatori în timpul somnului, care duce la cefalee cronică, migrene și dureri în zona tâmpelor, poate fi redusă cu până la 60% cu ajutorul aparatului NTI-tss, potrivit(...) citeste mai departeGabriela Firea, Primarul Bucurestiului: Vom lua cat mai urgent masuri pentru ca Spitalul de(...)

Primarul General, Gabriela Firea, a facut ieri, 6 februarie 2018, o vizita inopinata la Spitalul Clinic de Chirurgie oro-maxilo-faciala "Dan Theodorescu", situat pe Calea Plevnei din Capitala, dupa(...) citeste mai departeEveniment medical: Sensodyne împlineşte 50 de ani de cercetare şi inovaţie

GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare anunţă că joi, 3 martie, ora 10:30, la Hotel Radisson Blu – Sala Atlas 2 – va avea loc aniversarea Sensodyne, pentru o incursiune în trecutul, prezentul şi(...) citeste mai departe