Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala

Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala
In perioada 9-11 iunie la Facultatea de Medicina U.M.F. Carol Davila s-a desfasurat Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO, Italia, prezidat de Prof. Univ. Emilian Hutu, eveniment acreditat CMDR cu 24 puncte EMCD.

Societatea Romana de Stomatologie in parteneriat cu societatile stomatologice din SUA, Canada, Marea Britanie, Franta si Italia au discutat si adaptat, pe parcursul a trei zile, informari utile conexe temei congresului: “Modernitate si rutina in stomatologie”.

Astfel , fie ca s-a vorbit de implanturi, tehnici actuale in regenerarea osoasa, patologia specifica a persoanelor de varsta a treia, restaurarea estetica sau avantajele terapiei cu clidamicina (simpozion MIP Pharma), lucrarile conferintei au venit cu repere si update-uri utile pentru activitatea medicala stomatologica.
In plus, participantii au beneficiat de o sinteza a acestora concretizata in Volumul de Rezumate, lucrare primita gratuit de toti medicii participanti efectiv la Congres.

Sponsorul principal MIP Pharma si-a prezentat noutatile in materie de tratament al infectiei si artrozei articulatiei maxilarului la standul propriu, in fata a aprox. 1400 medici stomatologi, cu o medie a prezentei zilnice de aprox. 500 participanti.

Aceeasi participanti au beneficiat de cadouri si informari utile din partea GSK – divizia Consumer Healthcare , produsele specifice de ingrijire orala, fie ca este vorba de paradontoza sau ingrijirea dintilor sensibili, constituind importante repere in tratamentul adjuvant al patologiilor orale.

Notificari de ultima ora asupra tratamentelor eficiente impotriva durerii si infectiilor au fost puse la dispozitie de sponsorii de argint: Dr. Reddy’s si Reckitt Benkiser, atat la stand, cat si prin simpozioanele prezentate in plenul evenimentului.

Pe parcursul evenimentului, medicii au putut sa se aboneze la Revista Romana de Stomatologie cu 50% discount, beneficiind de inca 6 puncte EMC, suplimentare conferintei. La fiecare abonament anual, acetsia au primit cadou ultimul numar al revistei BusinessWoman.

Organizatorul congresului a fost Empire Advertising


"Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Cristina Iliescu
Email:cristina@empire.com.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

THE PRACTICE comunică pentru DENT ESTET

THE PRACTICE este noua agenție de PR pentru DENT ESTET, lider pe piața de servicii premium de estetică dentară. Agenția va oferi soluții atât pe partea de comunicare corporativă, cât și pe partea de(...) citeste mai departeParodontoza, cea mai intalnita afectiune cronica la romani!

Boala parondontală este o afecţiune cronică caracterizată prin afectarea ţesuturilor de susţinere a dinţilor și reprezintă o adevărată problemă de sănătate publică. Potrivit unui raport al(...) citeste mai departeIntalnirea Anuala a Uniunii Europene de Dentisti, Poiana Brasov, 2011

Intre 8 si 11 aprilie 2011 va avea loc Intalnirea Anuala a Uniunii Europene a Dentistilor, eveniment care se adreseaza stomatologilor din Romania si din statele membre ale Consiliului Europei(...) citeste mai departeZâmbeşte din toată inima! - Ziua Mondială a Zâmbetului 2012

În fiecare an, în prima vineri a lunii octombrie, întreaga lume sărbătoreşte Ziua Mondială a Zâmbetului, o zi dedicată în întregime bunei dispoziţii. Oamenii sunt îndrumaţi ca în această zi, mai mult(...) citeste mai departeData Center Solutions - Premiu de excelenta pentru Solutia de Telemedicina UNAS

O solutie de telemedicina pentru medicii dentisti din Romania lansata de UNAS in 2012 citeste mai departe