Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala

Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala
In perioada 9-11 iunie la Facultatea de Medicina U.M.F. Carol Davila s-a desfasurat Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO, Italia, prezidat de Prof. Univ. Emilian Hutu, eveniment acreditat CMDR cu 24 puncte EMCD.

Societatea Romana de Stomatologie in parteneriat cu societatile stomatologice din SUA, Canada, Marea Britanie, Franta si Italia au discutat si adaptat, pe parcursul a trei zile, informari utile conexe temei congresului: “Modernitate si rutina in stomatologie”.

Astfel , fie ca s-a vorbit de implanturi, tehnici actuale in regenerarea osoasa, patologia specifica a persoanelor de varsta a treia, restaurarea estetica sau avantajele terapiei cu clidamicina (simpozion MIP Pharma), lucrarile conferintei au venit cu repere si update-uri utile pentru activitatea medicala stomatologica.
In plus, participantii au beneficiat de o sinteza a acestora concretizata in Volumul de Rezumate, lucrare primita gratuit de toti medicii participanti efectiv la Congres.

Sponsorul principal MIP Pharma si-a prezentat noutatile in materie de tratament al infectiei si artrozei articulatiei maxilarului la standul propriu, in fata a aprox. 1400 medici stomatologi, cu o medie a prezentei zilnice de aprox. 500 participanti.

Aceeasi participanti au beneficiat de cadouri si informari utile din partea GSK – divizia Consumer Healthcare , produsele specifice de ingrijire orala, fie ca este vorba de paradontoza sau ingrijirea dintilor sensibili, constituind importante repere in tratamentul adjuvant al patologiilor orale.

Notificari de ultima ora asupra tratamentelor eficiente impotriva durerii si infectiilor au fost puse la dispozitie de sponsorii de argint: Dr. Reddy’s si Reckitt Benkiser, atat la stand, cat si prin simpozioanele prezentate in plenul evenimentului.

Pe parcursul evenimentului, medicii au putut sa se aboneze la Revista Romana de Stomatologie cu 50% discount, beneficiind de inca 6 puncte EMC, suplimentare conferintei. La fiecare abonament anual, acetsia au primit cadou ultimul numar al revistei BusinessWoman.

Organizatorul congresului a fost Empire Advertising


"Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Cristina Iliescu
Email:cristina@empire.com.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Curs medical "Prepararea canalelor radiculare prin instrumentare rotativa"

Societatea de Stomatologie Estetica din Romania organizeaza in data de 4 februarie 2011, la Timisoara, cursul "Prepararea canalelor radiculare prin instrumentare rotativa". citeste mai departeCurs medical “Estetica zambetului in functie de tesutul existent/managementul tesutului”

Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER) organizeaza in data de 24 iunie 2011, la Cluj Napoca, cursul “Estetica zambetului in functie de tesutul existent/managementul tesutului”. citeste mai departeCea mai mare lectie de igiena orala din lume Dental Week-end 2015

În data de 16 Mai 2015 peste 1500 de persoane se vor întâlni în Parcul Municipal din Târgu Mureș pentru a doborî recordul mondial pentru “Cea mai mare lecție de igienă orală din lume”. Evenimentul se(...) citeste mai departeZambete de Hollywood la Cluj Napoca

Locuitorii din Cluj-Napoca fac tot posibilul pentru a dobândi zâmbete asemenea vedetelor de la Hollywood. Medicii de la unul dintre cabinetele stomatologice din Cluj observă o creștere semnificativă,(...) citeste mai departeZambeste Romania si Salvati Copiii lanseaza un nou program pentru sanatatea orala a copiiilor(...)

GSK Consumer Healthcare România anunță lansarea unui nou program în cadrul parteneriatului cu organizația Salvați Copiii România, pentru facilitarea accesului la servicii de sănătate orală și(...) citeste mai departe