Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala - scrie ComunicateMedicale.ro

Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala

Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala
In perioada 9-11 iunie la Facultatea de Medicina U.M.F. Carol Davila s-a desfasurat Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO, Italia, prezidat de Prof. Univ. Emilian Hutu, eveniment acreditat CMDR cu 24 puncte EMCD.

Societatea Romana de Stomatologie in parteneriat cu societatile stomatologice din SUA, Canada, Marea Britanie, Franta si Italia au discutat si adaptat, pe parcursul a trei zile, informari utile conexe temei congresului: “Modernitate si rutina in stomatologie”.

Astfel , fie ca s-a vorbit de implanturi, tehnici actuale in regenerarea osoasa, patologia specifica a persoanelor de varsta a treia, restaurarea estetica sau avantajele terapiei cu clidamicina (simpozion MIP Pharma), lucrarile conferintei au venit cu repere si update-uri utile pentru activitatea medicala stomatologica.
In plus, participantii au beneficiat de o sinteza a acestora concretizata in Volumul de Rezumate, lucrare primita gratuit de toti medicii participanti efectiv la Congres.

Sponsorul principal MIP Pharma si-a prezentat noutatile in materie de tratament al infectiei si artrozei articulatiei maxilarului la standul propriu, in fata a aprox. 1400 medici stomatologi, cu o medie a prezentei zilnice de aprox. 500 participanti.

Aceeasi participanti au beneficiat de cadouri si informari utile din partea GSK – divizia Consumer Healthcare , produsele specifice de ingrijire orala, fie ca este vorba de paradontoza sau ingrijirea dintilor sensibili, constituind importante repere in tratamentul adjuvant al patologiilor orale.

Notificari de ultima ora asupra tratamentelor eficiente impotriva durerii si infectiilor au fost puse la dispozitie de sponsorii de argint: Dr. Reddy’s si Reckitt Benkiser, atat la stand, cat si prin simpozioanele prezentate in plenul evenimentului.

Pe parcursul evenimentului, medicii au putut sa se aboneze la Revista Romana de Stomatologie cu 50% discount, beneficiind de inca 6 puncte EMC, suplimentare conferintei. La fiecare abonament anual, acetsia au primit cadou ultimul numar al revistei BusinessWoman.

Organizatorul congresului a fost Empire Advertising


"Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Cristina Iliescu
Email:cristina@empire.com.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Copiii la stomatolog – cand, cum si de ce?

Un studiu realizat de catre Societatea de Stomatologie Estetica din Romania arata ca 83% dintre copiii din tara in varsta de 6 ani au dintii afectati de carii. Cu toate acestea, frica de stomatolog(...) citeste mai departeCurs medical “Mijloace de condensare verticala si de retroobturare cu gutaperca a canalelor(...)

Societatea de Stomatologie Estetica din Romania organizeaza in data de 11 iunie 2011, la Bucuresti, cursul “Mijloace de condensare verticala si de retroobturare cu gutaperca a canalelor radiculare”. citeste mai departeStuDENT- Cel mai important eveniment pentru tinerii dentisti

Liga Studenților la Medicină Dentară București organizează în perioada 26-29 martie 2015 - Congresul Internațional pentru Studenți si Tineri Medici ,,StuDENT 2015”, manifestare ce se va desfăşura la(...) citeste mai departeCongresul Comun de Stomatologie SRS-GAO: repere utile in stomatologia actuala

In perioada 9-11 iunie la Facultatea de Medicina U.M.F. Carol Davila s-a desfasurat Congresul Comun de Stomatologie SRS-GAO, Italia, prezidat de Prof. Univ. Emilian Hutu, eveniment acreditat CMDR cu(...) citeste mai departeConferinţa de presă organizată cu ocazia prezentării cercetării de piaţă „Practici curente din(...)

În data de 28 iunie 2011, orele 11.00, sala Hora, etaj 21, Hotel Intercontinental, Bucureşti are loc Conferinţa de presă organizată cu ocazia prezentării cercetării de piaţă „Practici curente din(...) citeste mai departe