Acest site aparţine companiei SC. Sănătatea Press Group SRL. si se supune termenilor si condiţiilor de pe www.sanatateapress.ro.


De ce să-mi fac cont?

În urma înregistrării ca utilizator ( firmă, instituţie, jurnalist sau persoană fizică ) pentru folosirea serviciilor oferite de ComunicateMedicale.ro puteţi beneficia de:

- publicarea de comunicate în cadrul site-ului
- promovarea evenimentelor proprii sau la care aţi participat sau urmeză să participaţi
- promovarea comunicatelor şi/sau evenimentelor prin trimiterea acestora către utilizatorii site-ului prin serviciul de newsletter.
- posibilitatea accesării calendarului medical
- posibilitatea accesării secţiunii multimedia: postarea de fotografii, materiale video etc.
- afiÅŸarea statisticilor pentru cele mai vizualizate articole.

Cum mă înregistrez?

Pentru a beneficia de serviciile ComunicateMedicale.ro este necesar să vă înregistraţi. Pentru realizarea înregistrării este necesar să folosiţi datele dumneavoastră în pagina dedicată acestui proces. Pentru înregistrare sunt necesare câteva date precum: nume, prenume, date despre companie, date de contact.

Confidenţialitate

ComunicateMedicale.ro nu va divulga în mod intenţionat nici o informaţie în privinţa datelor dumneavoastră de client, fără permisiunea dumneavoastra directă.

Când se anulează serviciul?

Ne rezervam dreptul de a refuza sau anula furnizarea serviciului către orice utilizator, respectiv ştergerea acestuia în orice moment, în cazul nerespectării prevederilor enumerate mai sus.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica domeniul de interes selectat pentru publicarea comunicatului, în cazul în care acesta nu corespunde conţinutului publicat.

Este interzisă publicarea aceluiaşi comunicat în cadrul mai multor categorii sau publicarea aceluiaşi comunicat de mai multe ori în intervalul a 48 de ore.

Ai o întrebare?

Pentru orice întrebări vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: office@comunicatemedicale.ro

S.C. SANATATEA PRESS GROUP S.R.L - compania care administreaza platforma online www.comunicatemedicale.ro, prelucreaza date cu caracter personal, fiind inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.18526.