“Alege viata, alege SMART!”- campanie de prevenire si reducere a consumului de droguri

“Alege viata, alege SMART!”- campanie de prevenire si reducere a consumului de droguri
Societatea Studentilor Medicinisti Iasi (SSMI), in parteneriat cu Politia Municipiului Iasi, organizeaza, sambata, 12 martie 2011, incepand cu ora 9.00, un Campionat de volei feminin, in cadrul campaniei de prevenire a consumului de droguri “Alege viata, alege SMART!”. Competitia se va desfasura la sala de Sport a Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi (UMF), situata in apropierea Bibliotecii Centrale a UMF.

In concurs se vor intrece opt echipe formate din cate sase jucatoare. Inscrierile se fac pe echipe de catre capitanul fiecareia, pana pe data de 11 martie, prin completarea unui formular ce se gaseste pe site-ul oficial al SSMI (www.ssmi.ro), prioritare fiind studentele UMF.

Intrarea la campionat este libera, astfel ca vor putea asista la joc si participanti pasivi, care vor forma galerii pentru a-si sustine favoritele.

De asemenea, pe langa premiile speciale pe care le vor primi castigatorii, vor fi oferite cadouri tuturor participantilor la eveniment, dar si un premiu acordat de juriu pentru cea mai buna jucatoare.

Cu aceasta ocazie, studentii vor putea afla noi informatii, atat verbal, cat si prin intermediul bannerelor si a pliantelor despre consumul si efectele negative ale consumului de droguri, vor avea oportunitatea sa socializeze si sa isi faca noi prieteni intr-un mediu cat mai placut si sanatos.

Competitia face parte din cadrul proiectului S.M.A.R.T, ce semnifica SPORT, MUZICA si ARTA, care are ca scop constientizarea efectelor negative rezultate in urma consumului de droguri si reducerea acestuia in randul studentilor prin crearea de alternative de petrecere a timpului liber in comunitatea studenteasca.

“Alege viata, alege SMART!” este sloganul campaniei de prevenire si reducere a consumului de droguri licite si ilicite in randul studentilor.


"“Alege viata, alege SMART!”- campanie de prevenire si reducere a consumului de droguri" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Gheorghe Iosub
Email:iosub.gigi@gmail.com
Telefon:0743 862 523

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Primul Congres de Toxicologie cu participare internationala din Romania

Secția de Toxicologie a Societății de Stiințe Farmaceutice din România (afiliată la EUROTOX) are deosebita plăcere de a vă invita la Primul Congres Național de Toxicologie cu participare(...) citeste mai departe“Alege viata, alege SMART!”- campanie de prevenire si reducere a consumului de droguri

Societatea Studentilor Medicinisti Iasi (SSMI), in parteneriat cu Politia Municipiului Iasi, organizeaza, sambata, 12 martie 2011, incepand cu ora 9.00, un Campionat de volei feminin, in cadrul(...) citeste mai departe